18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Kalmar FF – Elfsborg Live Stream

Last Updated on

,

Kalmar FF og Elfsborg mødes søndag d. 9/07/2023 kl. 17:30, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Guldfaageln Arena.

▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Hvor kan man se Kalmar FF – Elfsborg Live Stream?

Kalmar FF fik kun et enkelt point med fra deres seneste kamp i sidste spillerunde, da de spillede 1-1 mod Mjällby, og de ligger lige nu nr. 5. Elfsborg formåede at få skovlen under Hammarby, da de besejrede dem med 2-0 i seneste spillerunde, hvilket placerer dem på en 2. plads på nuværende tidspunkt.Læs vores optakt til kampen mellem Kalmar FF vs Elfsborg, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Kalmar FF mod Elfsborg direkte via live stream.

  • Stadion: Guldfaageln Arena
  • Dato: 9/07/2023
  • Kick off: kl. 17:30
  • TV Kanal: Se Kalmar FF – Elfsborg live stream på ViaPlay

Kalmar FF – Elfsborg Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 3.12 fortæller os, at Kalmar FF har 32.05% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Elfsborgs chance for at vinde 46.51%, med et gennemsnitligt odds på 2.15. Dette viser at Elfsborg ses som favoritter i denne kommende kamp.
Med odds 3.40, er der 29.41% chance for at kampen ender uafgjort.

Kalmar FF mod Elfsborg – Statistikker og Analyse

Kalmar FF spillede uafgjort i holdets seneste kamp.Mjällby var modstanderne for Henrik Jensen’s hold.Efter 90 minutter var resultatet 1-1.I deres kamp mod Mjällby, havde Kalmar FF den følgende boldbesiddelse: 65%.I forhold til skud på mål, havde Kalmar FF i alt 5 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 12 skud imod sig.Imens vandt Elfsborg deres seneste kamp.I deres seneste møde, stod Jimmy Thelin’s hold overfor Hammarby.Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-0.Mod Hammarby, havde Elfsborg en boldbesiddelse på 39%.I forhold til skud på mål, havde Elfsborg i alt 9 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 10 skud imod sig.

Kalmar FF vs Elfsborg Form

Ud af de seneste 10 kampe i Allsvenskan, har værterne fejret 4 sejre , efter at have scoret i 9 af disse kampe . Elfsborg har en statistik på 9 sejre i deres seneste 10 kampe , og har scoret i alle kampe.Ser man på hjemme- og udeform, har Kalmar FF vundet 10 point i deres seneste fem kampe på Guldfaageln Arena.I mellemtiden har Elfsborg vundet 15 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Kalmar FF vs Elfsborg Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold, har Kalmar FF formået at vinde 3 gange , og gæsterne har været sejrsrige 4 gange , med 3 uafgjorte i alt. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.5 mål . 1.1 mål pr. kamp er gået til Kalmar FF , mens Elfsborg i gennemsnit har scoret 1.4 mål pr. kamp.Deres seneste møde endte med en sejr til Kalmar FF med 2-0.Kampen blev spillet søndag d. 9/10/2022, 15:00 på Boraas Arena.

Kalmar FF – Elfsborg Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 2.5 mål i Kalmar FFs Allsvenskan opgør . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.3 mål i Elfsborg’s opgør. Når det gælder disse opgør, har Henrik Jensen’s trup formået at score 1.30 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.20 mål pr. kamp , hvorimod Jimmy Thelins hold har scoret 2.50 mål og indkasseret 0.80 pr. kamp.

Kalmar FF – Elfsborg Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i 70% af Kalmar FF’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , mens Elfsborg har set det samme ske i 60% af deres kampe. En uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Varbergs BoIS FC d. 30/04/2023 var den seneste kamp, som Kalmar FF endte uden at score et mål. En uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Varbergs BoIS FC d. 10/04/2023 var den seneste kamp, som Elfsborg endte uden at score et mål. Med et gennemsnitligt odds på 1.64 er der 60.98% chance for at begge hold scorer i kampen på søndag.Med et gennemsnitligt odds på 2.11, er der 47.39% chance for at ingen af holdene scorer i kampen søndag.

FAQ

Hvor kan man se Kalmar FF – Elfsborg live stream?

Kampen Kalmar FF mod Elfsborg kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Kalmar FF og Elfsborg har størst chance for at vinde?

I denne kamp er Elfsborg favoritter med odds 2.15 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Kalmar FF i Allsvenskan?

Kalmar FF seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 2 nederlag, og 4 uafgjorte.