18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Kalmar FF – Mjällby Live Stream

Last Updated on

,

I runde 22 af Allsvenskan skal vi se Kalmar FF byde Mjällby velkommen på deres hjemmebane, Guldfaageln Arena, søndag d. 3/09/2023, kl. 15:00.

Hvor kan man se Kalmar FF – Mjällby Live Stream?

Forud for kampen, ligger Kalmar FF nr. 7 i Allsvenskan tabellen efter en sejr over Brommapojkarna 3-2 i sidste , hvorimod Mjällby har indtaget 8. pladsen efter et nederlag til Hammarby på 0-3. Læs vores optakt til kampen mellem Kalmar FF vs Mjällby, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Kalmar FF mod Mjällby direkte via live stream.
  • Stadion: Guldfaageln Arena
  • Dato: 3/09/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Kalmar FF – Mjällby live stream på ViaPlay

Kalmar FF – Mjällby Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Kalmar FF en 42.92% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.33, mens Mjällby har en 32.79% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 3.05. Dette betyder at Kalmar FF er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.10 med en sandsynlighed på 32.26%.

Kalmar FF mod Mjällby – Statistikker og Analyse

Kalmar FF vandt holdets seneste kamp. Henrik Jensen’s hold spillede mod Brommapojkarna. Ved slutfløjtet viste måltavlen 3-2. Da de mødte Brommapojkarna, havde Kalmar FF 38% af boldbesiddelsen. I deres seneste kamp, havde Kalmar FF 9 skud i angreb og 14 skud tilladt imod sig. Imens fik Mjällby nul point da de tabte deres seneste kamp. I deres seneste møde, stod Anders Torstensson’s hold overfor Hammarby. Kampen endte med en stilling på 0-3. Da de mødte Hammarby, havde Mjällby 46% af boldbesiddelsen. I Mjällby’s seneste kamp, skød de på mål 6 gange, mens Anders Torstensson hold tillod 9 skud imod sig.

Kalmar FF vs Mjällby Form

I de seneste 10 kampe i Sveriges Allsvenskan , har Kalmar FF formået at sikre 3 sejre , efter at have scoret i 6 af disse kampe . Mjällby har 4 sejre , med scoring i 6 kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har Kalmar FF nu vundet 8 point i deres seneste fem spillede kampe på Guldfaageln Arena. Imens har Mjällby samlet i alt 9 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Kalmar FF vs Mjällby Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har værterne været sejrsrige 4 gange , mens Mjällby har en historik der tæller 3 sejre , med 3 uafgjorte i alt. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 2.9 mål pr. kamp , hvor Kalmar FF i gennemsnit har scoret 1.3 mål pr. kamp , og Mjällby har snittet 1.6 pr. kamp. Sidste gang de spillede, blev det uafgjort 1-1. Kampen blev spillet mandag d. 3/07/2023, 19:00 på Strandvallen.

Kalmar FF – Mjällby Odds på Over/Under

I Kalmar FF’s seneste 10 Allsvenskan kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 2.6 mål pr. kamp . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 2.6 mål i Mjällby’s opgør. I disse kampe, har Henrik Jensen’s hold formået at score et gennemsnit på 0.90 mål og indkasseret 1.70 i hver af deres tidligere kampe , hvorimod Anders Torstenssons hold har scoret 1.10 mål og indkasseret 1.50 pr. kamp.

Kalmar FF – Mjällby Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Allsvenskan kampe for Kalmar FF, formåede begge hold at score i halvdelen af kampene , mens Mjällby har set det samme ske i 40% af deres kampe. Kalmar FFs uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Hammarby på 0-0 d. 20/08/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Den seneste gang Mjällby missede chancen for at score i en kamp var d. 27/08/2023, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Hammarby. Med et gennemsnitligt odds på 1.95 er der en sandsynlighed på 51.28% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 1.75, er der en sandsynlighed på 57.14% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Kalmar FF – Mjällby live stream?


Kampen Kalmar FF mod Mjällby kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Kalmar FF og Mjällby?


Kalmar FF er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.33.

Hvordan er Kalmar FF’s form i Allsvenskan op til kampen?


Kalmar FF har 3 sejre, 4 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.