18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Kolding IF – Hobro IK Live Stream

Last Updated on

,

Kolding IF og Hobro IK mødes lørdag d. 2/03/2024, i runde 20 af Danmarks 1. Division, med kampstart kl. 13:00 på Autocentralen Park.

▶︎

Kolding IF – Hobro IK

Live

Se Kolding IF – Hobro IK online

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se spil

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Hvor kan man se Kolding IF – Hobro IK Live Stream?

Efter en sejr over AC Horsens på 2-1, ligger Kolding IF lige nu på en 6. plads i 1. Division tabellen. Hobro IK tabte deres seneste kamp mod Fredericia med 0-2, og de ligger lige nu nr. 5 i tabellen.Læs vores optakt til kampen mellem Kolding IF vs Hobro IK, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Kolding IF mod Hobro IK direkte via live stream.

  • Stadion: Autocentralen Park
  • Dato: 2/03/2024
  • Kick off: kl. 13:00
  • TV Kanal: Se Kolding IF – Hobro IK live stream på ViaPlay

Kolding IF – Hobro IK Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Kolding IF er favoritter i dette kommende opgør. Kolding IF er blevet givet et gennemsnitligt odds på 1.79, så der er 55.87% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Hobro IKs gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 4.20, hvilket betyder, at der er 23.81% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point.
Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.39, eller 29.50%.

Kolding IF mod Hobro IK – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp fik Kolding IF sejren og vandt tre point.lørdag værter mødte AC Horsens.Kampen endte med et resultat på 2-1.Imens tabte Hobro IK deres seneste kamp.Fredericia var deres seneste modstander.Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 0-2.

Kolding IF vs Hobro IK Form

Gennem deres seneste 10 kampe i 1. Division, har værterne 4 sejre , efter at have scoret i 5 af disse kampe . Hobro IK har en statistik på 5 sejre i deres seneste 10 kampe , med scoring i 6 kampe.Ser man på hjemme- og udeform, har Kolding IF vundet 3 point i deres seneste fem kampe på Autocentralen Park.Imens har Hobro IK samlet i alt 9 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Kolding IF – Hobro IK Odds på Over/Under

Kolding IF har i gennemsnit scoret 2.7 mål i hver af deres seneste 10 1. Division kampe , mens der i gennemsnit er blevet scoret 2.0 mål i Hobro IK’s kampe. Ser man på disse opgør, har hjemmeholdet scoret 1.20 mål og indkasseret 1.50 pr. kamp , og udeholdet har et gennemsnit på 1.00 scorede mål og 1.00 indkasserede mål pr. kamp.

Kolding IF – Hobro IK Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i halvdelen af Kolding IF’s seneste 10 1. Division kampe , mens det samme er gældende for 40% af Hobro IK’s kampe. Den seneste gang Kolding IF ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, B 93 d. 5/12/2023. Et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Fredericia d. 25/02/2024 var den seneste kamp, som Hobro IK endte uden at score et mål. Med et gennemsnitligt odds på 1.93 er der en sandsynlighed på 51.81% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 1.78, er der en sandsynlighed på 56.18% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Kolding IF – Hobro IK live stream?

Kampen Kolding IF mod Hobro IK kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Kolding IF og Hobro IK har størst chance for at vinde?

I denne kamp er Kolding IF favoritter med odds 1.79 for at vinde.

Hvordan er Kolding IF’s form i 1. Division op til kampen?

Kolding IF har 4 sejre, 6 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.