18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Kolding IF – Vendsyssel FF Live Stream

Last Updated on

I runde 25 af 1. Division skal vi se Kolding IF byde Vendsyssel FF velkommen på deres hjemmebane, Autocentralen Park, lørdag d. 13/04/2024, kl. 12:00.

Hvor kan man se Kolding IF – Vendsyssel FF Live Stream?

Efter en sejr over Fredericia på 4-0, ligger Kolding IF lige nu på en 4. plads i 1. Division tabellen . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Vendsyssel FF ligger på en 5. plads efter sidste uges uafgjort mod AaB 2-2. Læs vores optakt til kampen mellem Kolding IF vs Vendsyssel FF, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Kolding IF mod Vendsyssel FF direkte via live stream.
  • Stadion: Autocentralen Park
  • Dato: 13/04/2024
  • Kick off: kl. 12:00
  • TV Kanal: Se Kolding IF – Vendsyssel FF live stream på ViaPlay

Kolding IF – Vendsyssel FF Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 2.07 fortæller os, at Kolding IF har 48.31% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Vendsyssel FFs chance for at vinde 31.15%, med et gennemsnitligt odds på 3.21. Dette viser at Kolding IF ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 3.38, er der 29.59% chance for at kampen ender uafgjort.

Kolding IF mod Vendsyssel FF – Statistikker og Analyse

Kolding IF vandt holdets seneste kamp. lørdag værter spillede mod Fredericia. Kampen endte med et resultat på 4-0. I deres seneste kamp fik Vendsyssel FF et uafgjort resultat. I deres seneste møde, stod lørdag gæster overfor AaB. Det endelige resultat for den kamp var 2-2.

Kolding IF vs Vendsyssel FF Form

I deres seneste 10 1. Division opgør , har hjemmeholdet en præstation på 4 sejre i deres navn , og har scoret i 7 kampe . Vendsyssel FF har fejret 4 sejre , med mål scoret i 9 kampe. I deres seneste fem spillede kampe på Autocentralen Park, har værterne Kolding IF nu vundet i alt 7 point. Gæsterne har nu vundet 7 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Kolding IF – Vendsyssel FF Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 2.8 mål i Kolding IFs 1. Division opgør . På den anden side, har Vendsyssel FF’s kampe haft et gennemsnit på 3.2 mål. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har hjemme hold scoret et gennemsnit på 1.70 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 1.10 mål i hver kamp , udeholdet har formået at notere 1.80 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.40 mål pr. kamp.

Kolding IF – Vendsyssel FF Odds på Begge Hold Scorer

Kolding IF har haft 60% af deres seneste 10 1. Division opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål , og Vendsyssel FF har haft det i halvdelen af denne sæsons opgør. Kolding IFs nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, B 93 på 0-1 d. 5/12/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Vendsyssel FFs uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Fredericia på 0-0 d. 1/12/2023 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Med et gennemsnitligt odds på 1.67 er der 59.88% chance for at begge hold scorer i kampen på lørdag.Med et gennemsnitligt odds på 2.07, er der 48.31% chance for at ingen af holdene scorer i kampen lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Kolding IF – Vendsyssel FF live stream?


Kampen Kolding IF mod Vendsyssel FF kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Kolding IF og Vendsyssel FF?


Kolding IF er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.07.

Før kampen, hvordan præsterer Kolding IF i 1. Division?


Kolding IF seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 3 nederlag, og 3 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Vendsyssel FF i 1. Division?


Vendsyssel FF seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 2 nederlag, og 4 uafgjorte.