18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Liverpool – Arsenal Live Stream

Last Updated on

Liverpool og Arsenal mødes lørdag d. 23/12/2023, i runde 18 af Englands Premier League, med kampstart kl. 18:30 på Anfield .

Hvor kan man se Liverpool – Arsenal Live Stream?

I sidste uge spillede Liverpool uafgjort 0-0 mod Manchester United, og de ligger lige nu på 2. pladsen i Premier League tabellen , mens Arsenal rangerer som nr. 1 efter en sejr mod Brighton på 2-0 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Liverpool vs Arsenal, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Liverpool mod Arsenal direkte via live stream.
  • Stadion: Anfield
  • Dato: 23/12/2023
  • Kick off: kl. 18:30
  • TV Kanal: Se Liverpool – Arsenal live stream på ViaPlay

Liverpool – Arsenal Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Liverpool givet 41.67% chance for at vinde kampen med et odds på 2.40, mod Arsenal, som kun har 35.84% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 2.79. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.56 eller 28.09%.

Liverpool mod Arsenal – Statistikker og Analyse

Liverpool’s seneste kamp så dem spille uafgjort. Jürgen Klopp’s hold mødte Manchester United. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 0-0. Da de mødte Manchester United, havde Liverpool 69% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde Liverpool i alt 34 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 6 skud imod sig. Imens vandt Arsenal deres seneste kamp. Brighton var deres seneste modstander. Ved slutfløjtet viste måltavlen 2-0. I deres kamp mod Brighton, havde Arsenal 50% af bolden. Ser man på skud på mål, havde Arsenal de følgende statistikker: 25 skud i angreb og 6 skud tilladt mod eget mål.

Liverpool vs Arsenal Form

I deres seneste ti Premier League kampe , har Liverpool formået at sikre 6 sejre , og har scoret i 9 kampe . Arsenal har fejret 7 sejre , efter at have scoret i 8 af disse kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har Liverpool nu vundet 13 point i deres seneste fem spillede kampe på Anfield. Deres modstander, Arsenal, har vundet 7 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Liverpool vs Arsenal Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Liverpool og Arsenal , har værterne været sejrsrige 6 gange , mens Arsenal har en historik der tæller to sejre . Der har været 2 kampe, der er endt uafgjort. I gennemsnit er 3.7 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør . 2.6 mål pr. kamp er gået til Liverpool , og Arsenal havde et gennemsnit på 1.1 mål pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en uafgjort med cifrene 2-2. Kampen blev spillet søndag d. 9/04/2023, 16:30 på Anfield.

Liverpool – Arsenal Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Premier League kampe, som Liverpool har spillet, er der blevet scoret 2.8 mål i gennemsnit . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 2.9 mål i Arsenal’s opgør. Ser man på disse opgør, har Jürgen Klopp’s trup formået at score 2.00 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 0.80 mål pr. kamp , mens Mikel Arteta’s trup har formået at notere 2.00 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 0.90 mål pr. kamp.

Liverpool – Arsenal Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i halvdelen af Liverpool’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret 40%. En uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester United d. 17/12/2023 var den seneste kamp, som Liverpool endte uden at score et mål. Et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Aston Villa d. 9/12/2023 var den seneste kamp, som Arsenal endte uden at score et mål. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.55, kan vi se at der er 64.52% chance for at begge hold scorer i deres kamp på lørdag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.33, kan vi se at der er 42.92% chance for at begge hold scorer i deres kamp den lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Liverpool – Arsenal live stream?


Kampen Liverpool mod Arsenal kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Liverpool og Arsenal?


Liverpool er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.40.

Hvordan er Liverpool’s form i Premier League op til kampen?


Liverpool har 6 sejre, 0 nederlag, og 4 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Arsenal i Premier League?


Arsenal seneste 10 kampe er endt med 7 sejre, 2 nederlag, og 1 uafgjorte.