18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Liverpool – Crystal Palace Live Stream

Last Updated on

Liverpool og Crystal Palace mødes søndag d. 14/04/2024, i runde 33 af Englands Premier League, med kampstart kl. 14:00 på Anfield .

Hvor kan man se Liverpool – Crystal Palace Live Stream?

Forud for kampen, ligger Liverpool lige nu på en 2. plads i Premier League tabellen efter en uafgjort mod Manchester United 2-2 i seneste kamp , hvorimod Crystal Palace har indtaget 14. pladsen efter et nederlag til Manchester City på 2-4. Læs vores optakt til kampen mellem Liverpool vs Crystal Palace, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Liverpool mod Crystal Palace direkte via live stream.
  • Stadion: Anfield
  • Dato: 14/04/2024
  • Kick off: kl. 14:00
  • TV Kanal: Se Liverpool – Crystal Palace live stream på ViaPlay

Liverpool – Crystal Palace Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Liverpool er favoritter i dette kommende opgør. Liverpool er blevet givet et gennemsnitligt odds på 1.21, så der er 82.64% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Crystal Palaces gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 12.23, hvilket betyder, at der er 8.18% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 6.92, eller 14.45%.

Liverpool mod Crystal Palace – Statistikker og Analyse

Liverpool spillede uafgjort i deres seneste opgør. Jürgen Klopp’s hold mødte Manchester United. Efter 90 minutter var resultatet 2-2. Da de mødte Manchester United, havde Liverpool 62% af boldbesiddelsen. I deres seneste kamp, havde Liverpool 28 skud i angreb og 9 skud tilladt imod sig. I deres seneste kamp forlod Crystal Palace banen med et nederlag. Manchester City var deres seneste modstander. Efter 90 minutter, var resultatet 2-4. Da de mødte Manchester City, havde Crystal Palace 24% af boldbesiddelsen. Hvis vi ser på skud på mål, havde Crystal Palace i alt 7 skud, mens de tillod 18 skud imod sig.

Liverpool vs Crystal Palace Form

I de seneste 10 kampe i Englands Premier League , har værterne fejret 7 sejre , mens de har scoret i alle disse kampe . Crystal Palace har en statistik på to sejre i deres seneste 10 kampe , med scoring i 9 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Liverpool i deres seneste fem kampe på Anfield vundet 13 point. Deres modstander, Crystal Palace, har vundet 2 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Liverpool vs Crystal Palace Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har Liverpool en historik på 8 sejre , mens Crystal Palace endnu ikke har formået at sikre en eneste sejr . Der har også været 2 uafgjorte. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 3.5 mål . 2.8 mål pr. kamp er gået til Liverpool , og Crystal Palace har scoret 0.7 pr. kamp. I den seneste kamp tog Liverpool hjem med en sejr på 2-1. Kampen blev spillet lørdag d. 9/12/2023, 13:30 på Selhurst Park.

Liverpool – Crystal Palace Odds på Over/Under

I Liverpool’s seneste 10 Premier League kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 3.7 mål pr. kamp . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.4 mål i Crystal Palace’s opgør. Når det gælder disse opgør, har Jürgen Klopp’s hold formået at score et gennemsnit på 2.50 mål og indkasseret 1.20 i hver af deres tidligere kampe , og Oliver Glasners trup har et gennemsnit på 1.40 scorede mål og 2.00 indkasserede mål pr. kamp.

Liverpool – Crystal Palace Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i 90% af Liverpool’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , mens Crystal Palace har set det samme ske i 80% af deres kampe. En uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester United d. 17/12/2023 var den seneste kamp, som Liverpool endte uden at score et mål. Crystal Palaces nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Bournemouth på 0-1 d. 2/04/2024 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Det gennemsnitlige odds på 1.88 fortæller, at der er en sandsynlighed på 53.19% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på søndag. Det gennemsnitlige odds på 1.84 siger at der er en sandsynlighed på 54.35% for at begge hold formår at score søndag.

FAQ

Hvor kan man se Liverpool – Crystal Palace live stream?


Kampen Liverpool mod Crystal Palace kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Liverpool og Crystal Palace?


Liverpool er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.21.

Før kampen, hvordan præsterer Liverpool i Premier League?


Liverpool seneste 10 kampe er endt med 7 sejre, 1 nederlag, og 2 uafgjorte.

Hvordan er Crystal Palace’s form i Premier League op til kampen?


Crystal Palace har 2 sejre, 5 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.