18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Luton – Bournemouth Live Stream

Last Updated on

Luton og Bournemouth mødes lørdag d. 6/04/2024, i runde 32 af Englands Premier League, med kampstart kl. 15:00 på Kenilworth Road .

Hvor kan man se Luton – Bournemouth Live Stream?

Deres seneste kamp mod Tottenham endte i skuffelse, da Luton tabte med 1-2 og befinder sig lige nu på 18. pladsen i Premier League . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Bournemouth sikrede sig en sejr over Crystal Palace med 1-0, hvilket placerer dem på en 11. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Luton vs Bournemouth, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Luton mod Bournemouth direkte via live stream.
  • Stadion: Kenilworth Road
  • Dato: 6/04/2024
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Luton – Bournemouth live stream på ViaPlay

Luton – Bournemouth Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Luton en 31.25% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 3.20, mens Bournemouth har en 47.85% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.09. Dette betyder at Bournemouth er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.77 med en sandsynlighed på 26.53%.

Luton mod Bournemouth – Statistikker og Analyse

I deres seneste kampe indkasserede Luton et nederlag og fik ingen point. Tottenham var deres seneste modstander. Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-2. Mod Tottenham, havde Luton 30% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde Luton i alt 7 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 16 skud imod sig. Imens vandt Bournemouth deres seneste kamp. Andoni Iraola’s hold var oppe mod Crystal Palace. Kampen endte med en stilling på 1-0. Statistikker mod Crystal Palace viser at Bournemouth havde 50% af boldbesiddelsen. Hvis vi ser på skud på mål, havde Bournemouth i alt 11 skud, mens de tillod 3 skud imod sig.

Luton vs Bournemouth Form

Ud af de seneste 10 kampe i Premier League , har hjemmeholdet en præstation på én sejr i deres navn , med scoring i alle kampe . Bournemouth har 4 sejre , og har scoret i 9 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Luton vundet 4 point i deres seneste fem kampe på Kenilworth Road. I mellemtiden har Bournemouth vundet 5 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Luton vs Bournemouth Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har værterne været sejrsrige to gange , hvorimod Bournemouth har opnået 5 sejre , med 3 uafgjorte i alt. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 3.9 mål pr. kamp , hvor Luton i gennemsnit har scoret 1.7 mål pr. kamp , og Bournemouth har snittet 2.2 pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 3-4 til Bournemouth. Kampen blev spillet onsdag d. 13/03/2024, 20:30 på Vitality Stadium.

Luton – Bournemouth Odds på Over/Under

Luton har i gennemsnit scoret 4.3 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.0 mål i Bournemouth’s opgør. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Rob Edwards’s hold et gennemsnit på 1.90 scorede mål og 2.40 indkasserede mål pr. kamp , og Andoni Iraola’s hold har formået at score et gennemsnit på 1.60 mål og indkasseret 1.40 i hver af deres tidligere kampe.

Luton – Bournemouth Odds på Begge Hold Scorer

90% af Luton’s seneste 10 kampe i Premier League er endt med at begge hold i opgøret scorede 70%. Et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester United d. 11/11/2023 var den seneste kamp, som Luton endte uden at score et mål. Et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester City d. 24/02/2024 var den seneste kamp, som Bournemouth endte uden at score et mål. Det gennemsnitlige odds på 1.42 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på lørdag er 70.42%.Et gennemsnitligt odds på 2.66 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den lørdag er 37.59%.

FAQ

Hvor kan man se Luton – Bournemouth live stream?


Kampen Luton mod Bournemouth kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Luton og Bournemouth?


Bournemouth er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.09.

Før kampen, hvordan præsterer Luton i Premier League?


Luton seneste 10 kampe er endt med 1 sejre, 6 nederlag, og 3 uafgjorte.

Hvordan er Bournemouth’s form i Premier League op til kampen?


Bournemouth har 4 sejre, 2 nederlag, og 4 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.