18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Luton – Liverpool Live Stream

Last Updated on

, ,

Runde 11 i Premier League byder på Luton mod Liverpool, som mødes på søndag. Kampen spilles d. 5/11/2023 kl. 17:30 på Lutons hjemmebane: Kenilworth Road.

Hvor kan man se Luton – Liverpool Live Stream?

Efter et nederlag til Aston Villa på 1-3 i deres seneste kamp, ligger Luton lige nu på 18. pladsen i Premier League . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Liverpool sikrede sig en sejr over Nottingham F. med 3-0, hvilket placerer dem på en 4. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Luton vs Liverpool, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Luton mod Liverpool direkte via live stream.
  • Stadion: Kenilworth Road
  • Dato: 5/11/2023
  • Kick off: kl. 17:30
  • TV Kanal: Se Luton – Liverpool live stream på ViaPlay

Luton – Liverpool Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 10.79 fortæller os, at Luton har 9.27% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Liverpools chance for at vinde 81.30%, med et gennemsnitligt odds på 1.23. Dette viser at Liverpool ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 6.55, er der 15.27% chance for at kampen ender uafgjort.

Luton mod Liverpool – Statistikker og Analyse

I deres seneste kampe indkasserede Luton et nederlag og fik ingen point. Aston Villa var modstanderne for Rob Edwards’s hold. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-3. Mod Aston Villa, havde Luton 29% af boldbesiddelsen. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Luton i alt 7 skud, mens de tillod 17 skud imod sig. I deres seneste kamp kom Liverpool fra banen med en sejr. I den kamp, mødte Jürgen Klopp’s hold Nottingham F.. Det endelige resultat for den kamp var 3-0. Da de mødte Nottingham F., havde Liverpool 74% af boldbesiddelsen. I deres seneste kamp, blev 22 skud sendt afsted i angrebet, mens 8 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Luton vs Liverpool Form

Ud af de seneste 10 kampe i Premier League , har Luton formået at sikre én sejr , med mål scoret i 7 kampe . Liverpool har 7 sejre , og har scoret i alle kampe. I deres seneste fem kampe på Kenilworth Road, har Luton vundet ét point. Imens har Liverpool samlet i alt 8 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane. Deres seneste kamp endte med en sejr på 0-5 til Liverpool. Kampen blev spillet tirsdag d. 15/01/2008, 21:00 på Anfield.

Luton – Liverpool Odds på Over/Under

Luton har i gennemsnit scoret 2.9 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe , mens der i gennemsnit er blevet scoret 3.2 mål i Liverpool’s kampe. Når det gælder disse opgør, har Rob Edwards’s trup scoret 0.90 mål og indkasseret 2.00 pr. kamp . Rob Edwards’s hold har i gennemsnit scoret 2.30 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 0.90 mål pr. kamp.

Luton – Liverpool Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 70% af kampe både for værterne, Luton, og gæsterne, Liverpool. Lutons nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Tottenham på 0-1 d. 7/10/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Det gennemsnitlige odds på 1.76 fortæller, at der er en sandsynlighed på 56.82% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på søndag. Det gennemsnitlige odds på 1.97 siger at der er en sandsynlighed på 50.76% for at begge hold formår at score søndag.

FAQ

Hvor kan man se Luton – Liverpool live stream?


Kampen Luton mod Liverpool kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Luton og Liverpool har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Liverpool favoritter med odds 1.23 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Luton i Premier League?


Luton seneste 10 kampe er endt med 1 sejre, 7 nederlag, og 2 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Liverpool i Premier League?


Liverpool seneste 10 kampe er endt med 7 sejre, 1 nederlag, og 2 uafgjorte.