18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Luton – Nottingham F. Live Stream

Last Updated on

Runde 29 i Premier League byder på Luton mod Nottingham F., som mødes på lørdag. Kampen spilles d. 16/03/2024 kl. 16:00 på Lutons hjemmebane: Kenilworth Road.

Hvor kan man se Luton – Nottingham F. Live Stream?

Luton spillede uafgjort 1-1 mod Crystal Palace i deres seneste kamp, og de er lige nu nr. 18 i Premier League tabellen før deres næste kamp . Nottingham F. tabte deres seneste kamp mod Brighton med 0-1, og de ligger lige nu nr. 17 i tabellen. Læs vores optakt til kampen mellem Luton vs Nottingham F., se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Luton mod Nottingham F. direkte via live stream.
  • Stadion: Kenilworth Road
  • Dato: 16/03/2024
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Luton – Nottingham F. live stream på ViaPlay

Luton – Nottingham F. Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Luton en 37.17% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.69, mens Nottingham F. har en 40.32% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 2.48. Dette betyder at Nottingham F. er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.54 med en sandsynlighed på 28.25%.

Luton mod Nottingham F. – Statistikker og Analyse

Luton’s seneste kamp så dem spille uafgjort. Crystal Palace var modstanderne for Rob Edwards’s hold. Kampen endte med et resultat på 1-1. Mod Crystal Palace, havde Luton en boldbesiddelse på 50%. I deres seneste kamp, havde Luton 8 skud i angreb og 21 skud tilladt imod sig. Imens fik Nottingham F. nul point da de tabte deres seneste kamp. I den kamp, mødte Nuno Espirito Santo’s hold Brighton. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 0-1. I deres kamp mod Brighton havde Nottingham F. følgende boldbesiddelse : 36%. I deres seneste kamp, blev 9 skud sendt afsted i angrebet, mens 10 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Luton vs Nottingham F. Form

I de seneste 10 kampe i Englands Premier League , har værterne fejret to sejre , mens de har scoret i alle disse kampe . Nottingham F. har 3 sejre , efter at have scoret i 8 af disse kampe. I deres seneste fem spillede kampe på Kenilworth Road, har værterne Luton nu vundet i alt 3 point. Imens har Nottingham F. samlet i alt 4 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Luton vs Nottingham F. Indbyrdes opgør

Gennem et samlet antal på 9 kampe de to hold har spillet mod hinanden , har værterne været sejrsrige 3 gange , mens Nottingham F. har en historik der tæller 3 sejre . Der har været 3 kampe, der er endt uafgjort. Disse to hold har scoret 2.1 mål i gennemsnit i deres seneste 9 indbyrdes kampe . Luton har snittet 1.0 mål i hver kamp , og Nottingham F. har snittet 1.1 pr. kamp. Deres seneste møde endte med en uafgjort med 2-2 da den sidste fløjte lød. Kampen blev spillet lørdag d. 21/10/2023, 15:00 på City Ground, Nottingham.

Luton – Nottingham F. Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Premier League kampe, som Luton har spillet, er der blevet scoret 4.3 mål i gennemsnit , hvorimod Nottingham F. har et gennemsnit på 3.2 mål i deres kampe. Når det gælder disse opgør, har Rob Edwards’s hold scoret et gennemsnit på 2.00 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 2.30 mål i hver kamp , og Nuno Espirito Santo’s hold har formået at score et gennemsnit på 1.50 mål og indkasseret 1.70 i hver af deres tidligere kampe.

Luton – Nottingham F. Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i 90% af Luton’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , og Nottingham F. har haft det i 70% af denne sæsons opgør. Et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester United d. 11/11/2023 var den seneste kamp, som Luton endte uden at score et mål. Den seneste gang Nottingham F. missede chancen for at score i en kamp var d. 10/03/2024, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brighton. Det gennemsnitlige odds på 1.56 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på lørdag er 64.10%.Et gennemsnitligt odds på 2.30 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den lørdag er 43.48%.

FAQ

Hvor kan man se Luton – Nottingham F. live stream?


Kampen Luton mod Nottingham F. kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Luton og Nottingham F.?


Nottingham F. er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.48.

Hvordan er Luton’s form i Premier League op til kampen?


Luton har 2 sejre, 5 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Nottingham F. i Premier League?


Nottingham F. seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 6 nederlag, og 1 uafgjorte.