18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lyngby – FC Midtjylland Live Stream

Last Updated on

, ,
Fodbold Live Stream

Lyngby møder FC Midtjylland i runde 28 af Superleague Sunday d. 7/5/2023, kl. 14:05 på deres hjemmebane Lyngby Stadion.


▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg trinnene herunder:


  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetal minimum beløbet.


Hvor kan man se Lyngby – FC Midtjylland Live Stream?

Lyngby tabte deres seneste kamp med 0-1 mod AaB, og de ligger nu nr. 6i ligaen, mens FC Midtjylland rangerer som nr. 1 efter en sejr mod Silkeborg på 3-0 i seneste kamp.Læs vores optakt til kampen mellem Lyngby vs FC Midtjylland se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen direkte via live stream.

  • Stadion: Lyngby Stadion
  • Dato: 7/5/2023
  • Kick off: kl. 14:05
  • TV Kanal: Se Lyngby – FC Midtjylland live stream på ViaPlay

Lyngby – FC Midtjylland Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Lyngby givet 27.93% chance for at vinde kampen med et odds på 3.58, mod FC Midtjylland, som kun har 52.08% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 1.92.
Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.58 eller 27.93%.

Lyngby vs FC Midtjylland Statistikker og Analyse

Lyngby tabte holdets seneste kamp.AaB var deres seneste modstander.Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 0-1.Da de mødte AaB, havde Lyngby 48% af boldbesiddelsen.I forhold til skud på mål, havde Lyngby i alt 11 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 7 skud imod sig.I deres seneste kamp kom FC Midtjylland fra banen med en sejr.Thomas Thomasberg’s hold spillede mod Silkeborg.Ved slutfløjtet viste måltavlen 3-0.Da de mødte Silkeborg, havde FC Midtjylland 47% af boldbesiddelsen.I FC Midtjylland’s seneste kamp, skød de på mål 11 gange, mens Thomas Thomasberg hold tillod 7 skud imod sig.

Lyngby vs FC Midtjylland Form

I deres seneste 10 Superleague opgør, har Lyngby formået at sikre 3 sejre , mens de har scoret i 7 af dem . FC Midtjylland har en statistik på 5 sejre i deres seneste 10 kampe , med mål scoret i 8 kampe.Ser man på hjemme- og udeform, har Lyngby i deres seneste fem kampe på Lyngby Stadion vundet 9 point.Imens har FC Midtjylland samlet i alt 11 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Lyngby vs FC Midtjylland Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden, har Lyngby vundet 3 kampe , mens FC Midtjylland har en historik der tæller 4 sejre . Der har været 3 kampe, der er endt uafgjort. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.8 mål . 1.4 mål pr. kamp er gået til Lyngby , mens FC Midtjylland i gennemsnit har scoret 1.4 mål pr. kamp.Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til FC Midtjylland på 0-1.Kampen blev spillet Monday d. 10/4/2023, 14:04 på MCH Arena.

Lyngby – FC Midtjylland Odds på Over/Under

Lyngby har formået at score i gennemsnit på 2.1 mål i hver af deres seneste 10 Superleague kampe. I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 2.7 mål i FC Midtjylland’s opgør. Når det gælder disse opgør, har Freyr Alexandersson’s hold et gennemsnit på 1.10 scorede mål og 1.00 indkasserede mål pr. kamp . Freyr Alexandersson’s hold har i gennemsnit scoret 1.80 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 0.90 mål pr. kamp.

Lyngby – FC Midtjylland Odds på Begge Hold Scorer

Lyngby har haft 60% af deres seneste 10 Superleague opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål , og FC Midtjylland har haft det i 40% af denne sæsons opgør.Den sidste gang Lyngby missede en chance for at score i en kamp var d. 30/4/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, AaB.FC Midtjyllands uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, AaB på 0-0 d. 6/3/2023 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp.Med et gennemsnitligt odds på 1.67 er der en sandsynlighed på 59.88% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.07, er der en sandsynlighed på 48.31% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Lyngby – FC Midtjylland live stream?
Se kampen på ViaPlay

Hvilket hold mellem Lyngby og FC Midtjylland har størst chance for at vinde?
I denne kamp er FC Midtjylland favoritter med odds 1.92 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Lyngby i Superleague?
Lyngby seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 3 nederlag, og 4 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer FC Midtjylland i Superleague?
FC Midtjylland seneste 10 kampe er endt med 5 sejre, 2 nederlag, og 3 uafgjorte.