18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Malmö FF – IFK Göteborg Live Stream

Last Updated on

,

Malmö FF og IFK Göteborg mødes søndag d. 3/09/2023, i runde 22 af Sveriges Allsvenskan, med kampstart kl. 17:30 på Eleda Stadion .

Hvor kan man se Malmö FF – IFK Göteborg Live Stream?

Efter en sejr over Sirius på 3-1, ligger Malmö FF lige nu på en 2. plads i Allsvenskan tabellen . På den anden side, IFK Göteborg kunne notere en 4-2 sejr mod Häcken, og de ligger lige nu på en 12. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Malmö FF vs IFK Göteborg, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Malmö FF mod IFK Göteborg direkte via live stream.
  • Stadion: Eleda Stadion
  • Dato: 3/09/2023
  • Kick off: kl. 17:30
  • TV Kanal: Se Malmö FF – IFK Göteborg live stream på ViaPlay

Malmö FF – IFK Göteborg Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Malmö FF givet 73.53% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.36. IFK Göteborg har derimod 13.93% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 7.18. Disse odds gør Malmö FF til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 20.62% med et odds på 4.85.

Malmö FF mod IFK Göteborg – Statistikker og Analyse

Malmö FF vandt holdets seneste kamp. Henrik Rydström’s hold mødte Sirius. Ved slutfløjtet viste måltavlen 3-1. Da de mødte Sirius, havde Malmö FF 60% af boldbesiddelsen. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Malmö FF i alt 9 skud, mens de tillod 19 skud imod sig. Imens sikrede IFK Göteborg sig 3 point ved at vinde deres seneste kamp. Häcken var deres seneste modstander. Ved slutfløjtet viste måltavlen 4-2. I deres kamp mod Häcken havde IFK Göteborg følgende boldbesiddelse : 31%. I deres seneste kamp, blev 11 skud sendt afsted i angrebet, mens 12 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Malmö FF vs IFK Göteborg Form

I deres seneste 10 Allsvenskan opgør , har Malmö FF formået at sikre 5 sejre , med scoring i 6 kampe . IFK Göteborg har fejret 4 sejre , efter at have scoret i 6 af disse kampe. I deres seneste fem spillede kampe på Eleda Stadion, har værterne Malmö FF nu vundet i alt 10 point. Imens har IFK Göteborg samlet i alt 5 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Malmö FF vs IFK Göteborg Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har Malmö FF formået at vinde 7 gange , hvor IFK Göteborg har vundet to kampe , og der har været én af kampene, hvor de har spillet uafgjort. I gennemsnit er der blevet scoret 2.3 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe , hvor Malmö FF i gennemsnit har scoret 1.7 mål pr. kamp , og IFK Göteborg havde et gennemsnit på 0.6 mål pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til IFK Göteborg på 0-1.

Malmö FF – IFK Göteborg Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Allsvenskan kampe, som Malmö FF har spillet, er der blevet scoret 2.4 mål i gennemsnit . Imens er der i de kampe, som IFK Göteborg har spillet, blevet scoret 2.4 mål i gennemsnit. Ser man på disse opgør, har Henrik Rydström’s hold et gennemsnit på 1.60 scorede mål og 0.80 indkasserede mål pr. kamp , mens Jens Berthel Askou’s trup har formået at notere 1.20 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.20 mål pr. kamp.

Malmö FF – IFK Göteborg Odds på Begge Hold Scorer

Malmö FF har haft 40% af deres seneste 10 Allsvenskan opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål . IFK Göteborg’s hold har haft det samme udfald i halvdelen. Den seneste gang Malmö FF ikke formåede at score i ligaen var i en uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Djurgården d. 20/08/2023. IFK Göteborgs seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, IFK Norrköping d. 7/08/2023. Det gennemsnitlige odds på 1.84 fortæller, at der er en sandsynlighed på 54.35% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på søndag. Det gennemsnitlige odds på 1.85 siger at der er en sandsynlighed på 54.05% for at begge hold formår at score søndag.

FAQ

Hvor kan man se Malmö FF – IFK Göteborg live stream?


Kampen Malmö FF mod IFK Göteborg kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Malmö FF og IFK Göteborg?


Malmö FF er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.36.

Før kampen, hvordan præsterer Malmö FF i Allsvenskan?


Malmö FF seneste 10 kampe er endt med 5 sejre, 3 nederlag, og 2 uafgjorte.

Hvordan er IFK Göteborg’s form i Allsvenskan op til kampen?


IFK Göteborg har 4 sejre, 3 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.