18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Malmö FF – Mjällby Live Stream

Last Updated on

,

Runde 14 i Allsvenskan byder på Malmö FF mod Mjällby, som mødes på søndag. Kampen spilles d. 9/07/2023 kl. 15:00 på Malmö FFs hjemmebane: Eleda Stadion.

▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Hvor kan man se Malmö FF – Mjällby Live Stream?

Forud for kampen, ligger Malmö FF nr. 1 i Allsvenskan tabellen efter en sejr over Sirius 3-0 i sidste. Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Mjällby ligger på en 9. plads efter sidste uges uafgjort mod Kalmar FF 1-1.Læs vores optakt til kampen mellem Malmö FF vs Mjällby, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Malmö FF mod Mjällby direkte via live stream.

  • Stadion: Eleda Stadion
  • Dato: 9/07/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Malmö FF – Mjällby live stream på ViaPlay

Malmö FF – Mjällby Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 1.27 fortæller os, at Malmö FF har 78.74% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Mjällbys chance for at vinde 10.10%, med et gennemsnitligt odds på 9.90. Dette viser at Malmö FF ses som favoritter i denne kommende kamp.
Med odds 5.32, er der 18.80% chance for at kampen ender uafgjort.

Malmö FF mod Mjällby – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp fik Malmö FF sejren og vandt tre point.Sirius var deres seneste modstander.Efter 90 minutter var resultatet 3-0.Da de mødte Sirius, havde Malmö FF 76% af boldbesiddelsen.I forhold til skud på mål, havde Malmö FF i alt 16 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 4 skud imod sig.Imens spillede Mjällby uafgjort i deres seneste kamp.Anders Torstensson’s hold var oppe mod Kalmar FF.Efter 90 minutter, var resultatet 1-1.I deres kamp mod Kalmar FF, havde Mjällby 35% af bolden.Ser man på skud på mål, havde Mjällby de følgende statistikker: 12 skud i angreb og 5 skud tilladt mod eget mål.

Malmö FF vs Mjällby Form

I deres seneste ti Allsvenskan kampe, har Malmö FF formået at sikre 8 sejre , med scoring i 9 kampe . Mjällby har fejret to sejre , mens de har scoret i 3 af dem.Ser man på hjemme- og udeform, har Malmö FF i deres seneste fem kampe på Eleda Stadion vundet 13 point.Gæsterne har nu vundet 4 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Malmö FF vs Mjällby Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem Malmö FF og Mjällby, har værterne været sejrsrige 6 gange , mens Mjällby har formået at vinde én gang , med 3 uafgjorte i alt. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 2.4 mål pr. kamp . 1.7 mål pr. kamp er gået til Malmö FF , mens Mjällby i gennemsnit har scoret 0.7 mål pr. kamp.Deres seneste møde endte med en uafgjort med 1-1 da den sidste fløjte lød.Kampen blev spillet søndag d. 21/08/2022, 15:00 på Strandvallen.

Malmö FF – Mjällby Odds på Over/Under

Malmö FF har formået at score i gennemsnit på 3.9 mål i hver af deres seneste 10 Allsvenskan kampe . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 1.6 mål i Mjällby’s opgør. I disse kampe, har Henrik Rydström’s trup scoret 3.00 mål og indkasseret 0.90 pr. kamp , og Anders Torstenssons trup har et gennemsnit på 0.50 scorede mål og 1.10 indkasserede mål pr. kamp.

Malmö FF – Mjällby Odds på Begge Hold Scorer

Malmö FF har haft 40% af deres seneste 10 Allsvenskan opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål , mens Mjällby har set det samme ske i 10% af deres kampe. Et nederlag på 0-3 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Elfsborg d. 28/05/2023 var den seneste kamp, som Malmö FF endte uden at score et mål. Den seneste gang Mjällby missede chancen for at score i en kamp var d. 11/06/2023, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Häcken. Det gennemsnitlige odds på 2.12 fortæller, at der er en sandsynlighed på 47.17% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på søndag. Det gennemsnitlige odds på 1.64 siger at der er en sandsynlighed på 60.98% for at begge hold formår at score søndag.

FAQ

Hvor kan man se Malmö FF – Mjällby live stream?

Kampen Malmö FF mod Mjällby kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Malmö FF og Mjällby?

Malmö FF er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.27.

Før kampen, hvordan præsterer Malmö FF i Allsvenskan?

Malmö FF seneste 10 kampe er endt med 8 sejre, 1 nederlag, og 1 uafgjorte.