18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester City – Arsenal Live Stream

Last Updated on

Manchester City møder Arsenal i runde 30 af Premier League søndag d. 31/03/2024, kl. 16:30 på deres hjemmebane Etihad Stadium.

Hvor kan man se Manchester City – Arsenal Live Stream?

Manchester City går ind til dette opgør med en 3. plads efter at have spillet uafgjort 1-1 mod Liverpool . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Arsenal sikrede sig en sejr over Brentford med 2-1, hvilket placerer dem på en 1. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Manchester City vs Arsenal, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Manchester City mod Arsenal direkte via live stream.
  • Stadion: Etihad Stadium
  • Dato: 31/03/2024
  • Kick off: kl. 16:30
  • TV Kanal: Se Manchester City – Arsenal live stream på ViaPlay

Manchester City – Arsenal Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Manchester City givet 52.36% chance for at vinde kampen med et odds på 1.91, mod Arsenal, som kun har 26.25% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 3.81. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.74 eller 26.74%.

Manchester City mod Arsenal – Statistikker og Analyse

Manchester City’s seneste kamp så dem spille uafgjort. Liverpool var deres seneste modstander. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-1. Da de mødte Liverpool, havde Manchester City 47% af boldbesiddelsen. I deres seneste kamp, havde Manchester City 10 skud i angreb og 19 skud tilladt imod sig. Imens sikrede Arsenal sig 3 point ved at vinde deres seneste kamp. Brentford var deres seneste modstander. Efter 90 minutter, var resultatet 2-1. I deres kamp mod Brentford, havde Arsenal 72% af bolden. Hvis vi ser på skud på mål, havde Arsenal i alt 17 skud, mens de tillod 9 skud imod sig.

Manchester City vs Arsenal Form

I deres seneste 10 Premier League opgør , har Manchester City formået at sikre 8 sejre , med scoring i alle kampe . På samme tid har Arsenal vundet 8 gange , med mål scoret i 9 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Manchester City vundet 13 point i deres seneste fem kampe på Etihad Stadium. Imens har Arsenal samlet i alt 12 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Manchester City vs Arsenal Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Manchester City og Arsenal , har Manchester City vundet 9 kampe , hvorimod Arsenal har opnået én sejr . Disse to hold har scoret 3.0 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe , hvor Manchester City i gennemsnit har scoret 2.5 mål pr. kamp , og Arsenal havde et gennemsnit på 0.5 mål pr. kamp. I den seneste kamp tog Arsenal hjem med en sejr på 0-1. Kampen blev spillet søndag d. 8/10/2023, 16:30 på Emirates Stadium.

Manchester City – Arsenal Odds på Over/Under

Manchester City har i gennemsnit scoret 2.7 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe . På den anden side, har Arsenal’s kampe haft et gennemsnit på 4.2 mål. I disse kampe, har Pep Guardiola’s hold scoret et gennemsnit på 2.00 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 0.70 mål i hver kamp , hvorimod Mikel Artetas hold har scoret 3.40 mål og indkasseret 0.80 pr. kamp.

Manchester City – Arsenal Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i 60% af Manchester City’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret . Arsenal’s hold har haft det samme udfald i halvdelen. Manchester Citys seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Aston Villa d. 6/12/2023. Arsenals nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, West Ham på 0-2 d. 28/12/2023 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Med et gennemsnitligt odds på 1.63 er der 61.35% chance for at begge hold scorer i kampen på søndag.Med et gennemsnitligt odds på 2.16, er der 46.30% chance for at ingen af holdene scorer i kampen søndag.

FAQ

Hvor kan man se Manchester City – Arsenal live stream?


Kampen Manchester City mod Arsenal kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Manchester City og Arsenal?


Manchester City er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.91.

Hvordan er Manchester City’s form i Premier League op til kampen?


Manchester City har 8 sejre, 0 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Arsenal i Premier League?


Arsenal seneste 10 kampe er endt med 8 sejre, 2 nederlag, og 0 uafgjorte.