18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester United – Bournemouth Live Stream

Last Updated on

Manchester United møder Bournemouth i runde 16 af Premier League lørdag d. 9/12/2023, kl. 16:00 på deres hjemmebane Old Trafford.

Hvor kan man se Manchester United – Bournemouth Live Stream?

Manchester United indtager lige nu 6. pladsen i Premier League tabellen efter en 2-1 sejr over Chelsea i deres seneste kamp , hvorimod Bournemouth lige nu ligger på en 15. plads efter deres nederlag mod Crystal Palace på 2-0 i seneste runde. Læs vores optakt til kampen mellem Manchester United vs Bournemouth, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Manchester United mod Bournemouth direkte via live stream.
  • Stadion: Old Trafford
  • Dato: 9/12/2023
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Manchester United – Bournemouth live stream på ViaPlay

Manchester United – Bournemouth Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Manchester United givet 64.52% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.55. Bournemouth har derimod 18.38% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 5.44. Disse odds gør Manchester United til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 22.57% med et odds på 4.43.

Manchester United mod Bournemouth – Statistikker og Analyse

Manchester United vandt holdets seneste kamp. Erik ten Hag’s hold spillede mod Chelsea. Efter 90 minutter var resultatet 2-1. Statistikker mod Chelsea viser at Manchester United havde 45% af boldbesiddelsen. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Manchester United i alt 28 skud, mens de tillod 13 skud imod sig. Imens vandt Bournemouth deres seneste kamp. Crystal Palace var deres seneste modstander. Efter 90 minutter, var resultatet 2-0. Da de mødte Crystal Palace, havde Bournemouth 41% af boldbesiddelsen. Hvis vi ser på skud på mål, havde Bournemouth i alt 8 skud, mens de tillod 15 skud imod sig.

Manchester United vs Bournemouth Form

I deres seneste ti Premier League kampe , har hjemmeholdet en præstation på 7 sejre i deres navn , efter at have scoret i 7 af disse kampe . Bournemouth har fejret 4 sejre , mens de har scoret i 8 af dem. Ser man på hjemme- og udeform, har Manchester United vundet 9 point i deres seneste fem kampe på Old Trafford. I mellemtiden har Bournemouth vundet 6 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Manchester United vs Bournemouth Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har Manchester United vundet 8 kampe , hvorimod Bournemouth har opnået én sejr . Der har også været én uafgjort. I gennemsnit er 2.9 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør . Manchester United har snittet 2.2 mål i hver kamp , og Bournemouth havde et gennemsnit på 0.7 mål pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 1-0 til Manchester United. Kampen blev spillet lørdag d. 20/05/2023, 15:00 på Vitality Stadium.

Manchester United – Bournemouth Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 2.0 mål i Manchester Uniteds Premier League opgør . På den anden side, har Bournemouth’s kampe haft et gennemsnit på 3.6 mål. I disse kampe, har Erik ten Hag’s trup formået at score 1.20 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 0.80 mål pr. kamp , hvorimod Andoni Iraolas hold har scoret 1.40 mål og indkasseret 2.20 pr. kamp.

Manchester United – Bournemouth Odds på Begge Hold Scorer

30% af Manchester United’s seneste 10 kampe i Premier League er endt med at begge hold i opgøret scorede 60%. Den sidste gang Manchester United missede en chance for at score i en kamp var d. 2/12/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Newcastle. Et nederlag på 0-3 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Everton d. 7/10/2023 var den seneste kamp, som Bournemouth endte uden at score et mål. Det gennemsnitlige odds på 1.65 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på lørdag er 60.61%.Et gennemsnitligt odds på 2.15 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den lørdag er 46.51%.

FAQ

Hvor kan man se Manchester United – Bournemouth live stream?


Kampen Manchester United mod Bournemouth kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Manchester United og Bournemouth?


Manchester United er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.55.

Hvordan er Manchester United’s form i Premier League op til kampen?


Manchester United har 7 sejre, 3 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.