18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Manchester United – Liverpool Live Stream

Last Updated on

Manchester United møder Liverpool i runde 32 af Premier League søndag d. 7/04/2024, kl. 15:30 på deres hjemmebane Old Trafford.

Hvor kan man se Manchester United – Liverpool Live Stream?

Manchester United fik kun et enkelt point med fra deres seneste kamp i sidste spillerunde, da de spillede 1-1 mod Brentford, og de ligger lige nu nr. 6 . På den anden side, Liverpool kunne notere en 2-1 sejr mod Brighton, og de ligger lige nu på en 2. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Manchester United vs Liverpool, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Manchester United mod Liverpool direkte via live stream.
  • Stadion: Old Trafford
  • Dato: 7/04/2024
  • Kick off: kl. 15:30
  • TV Kanal: Se Manchester United – Liverpool live stream på ViaPlay

Manchester United – Liverpool Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Manchester United givet 23.81% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 4.20. Liverpool har derimod 58.48% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.71. Disse odds gør Liverpool til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 23.31% med et odds på 4.29.

Manchester United mod Liverpool – Statistikker og Analyse

Manchester United spillede uafgjort i deres seneste kamp. Erik ten Hag’s hold mødte Brentford. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-1. I deres kamp mod Brentford, havde Manchester United den følgende boldbesiddelse: 53%. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Manchester United de følgende statistikker: 11 skud i angreb og 31 skud tilladt mod eget mål. Imens vandt Liverpool deres sidste kamp. Jürgen Klopp’s hold spillede mod Brighton. Efter 90 minutter, var resultatet 2-1. Da de mødte Brighton, havde Liverpool 55% af boldbesiddelsen. I Liverpool’s seneste kamp, skød de på mål 30 gange, mens Jürgen Klopp hold tillod 9 skud imod sig.

Manchester United vs Liverpool Form

I deres seneste ti Premier League kampe , har Manchester United vundet i 5 , mens de har scoret i alle disse kampe . Liverpool har en statistik på 8 sejre i deres seneste 10 kampe , med mål scoret i alle kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Manchester United i deres seneste fem kampe på Old Trafford vundet 10 point. Imens har Liverpool samlet i alt 12 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Manchester United vs Liverpool Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har Manchester United opnået én sejr , hvorimod Liverpool har opnået 5 sejre . Der har også været 4 uafgjorte. I gennemsnit er der blevet scoret 2.9 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe , hvor Manchester United i gennemsnit har scoret 0.5 mål pr. kamp , og Liverpool har snittet 2.4 pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 4-3 til Manchester United. Kampen blev spillet søndag d. 17/03/2024, 16:30 på Old Trafford.

Manchester United – Liverpool Odds på Over/Under

Manchester United har i gennemsnit scoret 3.4 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.9 mål i Liverpool’s opgør. Ser man på disse opgør, har Erik ten Hag’s trup scoret 1.90 mål og indkasseret 1.50 pr. kamp , og Jürgen Klopp’s hold har formået at score et gennemsnit på 2.80 mål og indkasseret 1.10 i hver af deres tidligere kampe.

Manchester United – Liverpool Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har scoret i 80% af 10 kampe, som Manchester United og Liverpool har spillet indtil nu. Den sidste gang Manchester United missede en chance for at score i en kamp var d. 23/12/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, West Ham. En uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester United d. 17/12/2023 var den seneste kamp, som Liverpool endte uden at score et mål. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.39, kan vi se at der er 71.94% chance for at begge hold scorer i deres kamp på søndag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.79, kan vi se at der er 35.84% chance for at begge hold scorer i deres kamp den søndag.

FAQ

Hvor kan man se Manchester United – Liverpool live stream?


Kampen Manchester United mod Liverpool kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Manchester United og Liverpool har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Liverpool favoritter med odds 1.71 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Manchester United i Premier League?


Manchester United seneste 10 kampe er endt med 5 sejre, 3 nederlag, og 2 uafgjorte.

Hvordan er Liverpool’s form i Premier League op til kampen?


Liverpool har 8 sejre, 1 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.