18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Mjällby – IFK Norrköping Live Stream

Last Updated on

,

Runde 15 i Allsvenskan byder på Mjällby mod IFK Norrköping, som mødes på søndag. Kampen spilles d. 16/07/2023 kl. 17:30 på Mjällbys hjemmebane: Strandvallen.

▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Hvor kan man se Mjällby – IFK Norrköping Live Stream?

Efter en 2-1 sejr over Malmö FF i deres seneste kamp, ligger værterne lige nu på 8. pladsen i Allsvenskan tabellen. Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – IFK Norrköping indkasserede et nederlag mod Halmstads BK på 1-2, og de ligger inden denne uges kamp nr. 7.Læs vores optakt til kampen mellem Mjällby vs IFK Norrköping, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Mjällby mod IFK Norrköping direkte via live stream.

  • Stadion: Strandvallen
  • Dato: 16/07/2023
  • Kick off: kl. 17:30
  • TV Kanal: Se Mjällby – IFK Norrköping live stream på ViaPlay

Mjällby – IFK Norrköping Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Mjällby givet 46.73% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.14.
IFK Norrköping har derimod 30.49% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 3.28.
Disse odds gør Mjällby til favorit i denne kamp.
Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 30.77% med et odds på 3.25.

Mjällby mod IFK Norrköping – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp fik Mjällby sejren og vandt tre point.Malmö FF var modstanderne for Anders Torstensson’s hold.Kampen endte med et resultat på 2-1.Mod Malmö FF, havde Mjällby en boldbesiddelse på 27%.Hvis vi kigger på skud på mål, havde Mjällby i alt 8 skud, mens de tillod 16 skud imod sig.Imens tabte IFK Norrköping deres seneste kamp.I den kamp, mødte Glen Riddersholm’s hold Halmstads BK.Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-2.I deres kamp mod Halmstads BK, havde IFK Norrköping 45% af bolden.I deres seneste kamp, blev 11 skud sendt afsted i angrebet, mens 12 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Mjällby vs IFK Norrköping Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Allsvenskan, har værterne 3 sejre , med mål scoret i 4 kampe . IFK Norrköping har fejret 3 sejre , mens de har scoret i 9 af dem.Ser man på hjemme- og udeform, har Mjällby i deres seneste fem kampe på Strandvallen vundet 5 point.Gæsterne har nu vundet 8 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Mjällby vs IFK Norrköping Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem Mjällby og IFK Norrköping, har Mjällby opnået to sejre , mens IFK Norrköping har en historik der tæller 3 sejre , og der har været 5 kampe, hvor de har spillet uafgjort. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.9 mål . 1.5 mål pr. kamp er gået til Mjällby , og IFK Norrköping havde et gennemsnit på 1.4 mål pr. kamp.Deres seneste møde endte med en uafgjort med 2-2 da den sidste fløjte lød.Kampen blev spillet mandag d. 10/10/2022, 19:00 på Platinumcars Arena.

Mjällby – IFK Norrköping Odds på Over/Under

Mjällby har formået at score i gennemsnit på 1.7 mål i hver af deres seneste 10 Allsvenskan kampe , mens der i gennemsnit er blevet scoret 2.9 mål i IFK Norrköping’s kampe. I disse kampe, har Anders Torstensson’s hold et gennemsnit på 0.70 scorede mål og 1.00 indkasserede mål pr. kamp , og Glen Riddersholms trup har et gennemsnit på 1.50 scorede mål og 1.40 indkasserede mål pr. kamp.

Mjällby – IFK Norrköping Odds på Begge Hold Scorer

20% af Mjällby’s seneste 10 kampe i Allsvenskan er endt med at begge hold i opgøret scorede , og for IFK Norrköping er det samme gældende for 70% af deres kampe. Den seneste gang Mjällby ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-3 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Häcken d. 11/06/2023. IFK Norrköpings seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Brommapojkarna d. 3/06/2023. Det gennemsnitlige odds på 1.82 fortæller, at der er en sandsynlighed på 54.95% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på søndag. Det gennemsnitlige odds på 1.87 siger at der er en sandsynlighed på 53.48% for at begge hold formår at score søndag.

FAQ

Hvor kan man se Mjällby – IFK Norrköping live stream?

Kampen Mjällby mod IFK Norrköping kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Mjällby og IFK Norrköping har størst chance for at vinde?

I denne kamp er Mjällby favoritter med odds 2.14 for at vinde.

Hvordan er Mjällby’s form i Allsvenskan op til kampen?

Mjällby har 3 sejre, 4 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er IFK Norrköping’s form i Allsvenskan op til kampen?

IFK Norrköping har 3 sejre, 4 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.