18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Næstved – AC Horsens Live Stream

Last Updated on

Næstved og AC Horsens mødes fredag d. 12/04/2024, i runde 25 af Danmarks 1. Division, med kampstart kl. 17:30 på Harboe Arena Slagelse .

Hvor kan man se Næstved – AC Horsens Live Stream?

Forud for kampen, ligger Næstved nr. 5 i 1. Division tabellen efter en sejr over HB Køge 2-1 i sidste . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – AC Horsens sikrede sig en sejr over Hillerød Fodbold med 1-0, hvilket placerer dem på en 3. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Næstved vs AC Horsens, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Næstved mod AC Horsens direkte via live stream.
  • Stadion: Harboe Arena Slagelse
  • Dato: 12/04/2024
  • Kick off: kl. 17:30
  • TV Kanal: Se Næstved – AC Horsens live stream på ViaPlay

Næstved – AC Horsens Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Næstved givet 45.87% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.18. AC Horsens har derimod 34.01% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.94. Disse odds gør Næstved til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 29.15% med et odds på 3.43.

Næstved mod AC Horsens – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp fik Næstved sejren og vandt tre point. HB Køge var deres seneste modstander. Efter 90 minutter var resultatet 2-1. Imens vandt AC Horsens deres seneste kamp. fredag gæster spillede mod Hillerød Fodbold. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-0.

Næstved vs AC Horsens Form

I de seneste 10 kampe i Danmarks 1. Division , har hjemmeholdet en præstation på to sejre i deres navn , og har scoret i 7 kampe . Gæsterne har formået at sikre 3 sejre , med mål scoret i 8 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Næstved vundet 7 point i deres seneste fem kampe på Harboe Arena Slagelse. Imens har AC Horsens samlet i alt 7 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Næstved – AC Horsens Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 1. Division kampe, som Næstved har spillet, er der blevet scoret 2.7 mål i gennemsnit . På den anden side, har AC Horsens’s kampe haft et gennemsnit på 3.2 mål. Når det gælder disse opgør, har hjemmeholdet scoret 1.30 mål og indkasseret 1.40 pr. kamp . Ude hold har i gennemsnit scoret 1.30 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.90 mål pr. kamp.

Næstved – AC Horsens Odds på Begge Hold Scorer

Både Næstved og AC Horsens har haft 70% af deres 10 1. Division opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst et mål. Den sidste gang Næstved missede en chance for at score i en kamp var d. 9/03/2024, da de spillede uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Fredericia. Den seneste gang AC Horsens missede chancen for at score i en kamp var d. 1/04/2024, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, HB Køge. Med et gennemsnitligt odds på 1.63 er der 61.35% chance for at begge hold scorer i kampen på fredag.Med et gennemsnitligt odds på 2.13, er der 46.95% chance for at ingen af holdene scorer i kampen fredag.

FAQ

Hvor kan man se Næstved – AC Horsens live stream?


Kampen Næstved mod AC Horsens kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Næstved og AC Horsens har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Næstved favoritter med odds 2.18 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Næstved i 1. Division?


Næstved seneste 10 kampe er endt med 2 sejre, 2 nederlag, og 6 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer AC Horsens i 1. Division?


AC Horsens seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 5 nederlag, og 2 uafgjorte.