18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Næstved – AC Horsens Live Stream

Last Updated on

,

Næstved møder AC Horsens i runde 20 af 1. Division søndag d. 3/03/2024, kl. 13:00 på deres hjemmebane Harboe Arena Slagelse.

▶︎

Næstved – AC Horsens

Live

Se Næstved – AC Horsens online

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se spil

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Hvor kan man se Næstved – AC Horsens Live Stream?

Næstved fik kun et enkelt point med fra deres seneste kamp i sidste spillerunde, da de spillede 0-0 mod B 93, og de ligger lige nu nr. 11. AC Horsens tabte deres seneste kamp mod Kolding IF med 1-2, og de ligger lige nu nr. 8 i tabellen.Læs vores optakt til kampen mellem Næstved vs AC Horsens, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Næstved mod AC Horsens direkte via live stream.

  • Stadion: Harboe Arena Slagelse
  • Dato: 3/03/2024
  • Kick off: kl. 13:00
  • TV Kanal: Se Næstved – AC Horsens live stream på ViaPlay

Næstved – AC Horsens Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Næstved er favoritter i dette kommende opgør. Næstved er blevet givet et gennemsnitligt odds på 2.18, så der er 45.87% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. AC Horsenss gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 2.99, hvilket betyder, at der er 33.44% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point.
Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.36, eller 29.76%.

Næstved mod AC Horsens – Statistikker og Analyse

Næstved spillede uafgjort i deres seneste kamp.søndag værter mødte B 93.Da kampen sluttede, var det endelige resultat 0-0.Imens tabte AC Horsens deres seneste kamp.søndag gæster spillede mod Kolding IF.Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-2.

Næstved vs AC Horsens Form

Ud af de seneste 10 kampe i 1. Division, har Næstved vundet i bare én , med scoring i 8 kampe . AC Horsens har fejret 3 sejre , med mål scoret i 8 kampe.Ser man på hjemme- og udeform, har Næstved vundet 7 point i deres seneste fem kampe på Harboe Arena Slagelse.Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 10 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Næstved – AC Horsens Odds på Over/Under

Næstved har formået at score i gennemsnit på 2.9 mål i hver af deres seneste 10 1. Division kampe . Imens er der i de kampe, som AC Horsens har spillet, blevet scoret 3.0 mål i gennemsnit. Ser man på disse opgør, har hjemmeholdet hold formået at score et gennemsnit på 1.10 mål og indkasseret 1.80 i hver af deres tidligere kampe . Ude hold har i gennemsnit scoret 1.40 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.60 mål pr. kamp.

Næstved – AC Horsens Odds på Begge Hold Scorer

Næstved har haft 70% af deres seneste 10 1. Division opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål , mens AC Horsens har set det samme ske i 80% af deres kampe. Den sidste gang Næstved missede en chance for at score i en kamp var d. 24/02/2024, da de spillede uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, B 93. Et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Hobro IK d. 1/12/2023 var den seneste kamp, som AC Horsens endte uden at score et mål. Det gennemsnitlige odds på 1.61 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på søndag er 62.11%.Et gennemsnitligt odds på 2.17 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den søndag er 46.08%.

FAQ

Hvor kan man se Næstved – AC Horsens live stream?

Kampen Næstved mod AC Horsens kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Næstved og AC Horsens har størst chance for at vinde?

I denne kamp er Næstved favoritter med odds 2.18 for at vinde.

Hvordan er Næstved’s form i 1. Division op til kampen?

Næstved har 1 sejr, 4 nederlag, og 5 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.