18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Næstved – HB Køge Live Stream

Last Updated on

Næstved og HB Køge mødes søndag d. 7/04/2024 kl. 12:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Harboe Arena Slagelse.

Hvor kan man se Næstved – HB Køge Live Stream?

Efter en 3-1 sejr over FC Helsingør i deres seneste kamp, ligger værterne lige nu på 5. pladsen i 1. Division tabellen . På den anden side, HB Køge kunne notere en 5-0 sejr mod AC Horsens, og de ligger lige nu på en 4. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Næstved vs HB Køge, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Næstved mod HB Køge direkte via live stream.
  • Stadion: Harboe Arena Slagelse
  • Dato: 7/04/2024
  • Kick off: kl. 12:00
  • TV Kanal: Se Næstved – HB Køge live stream på ViaPlay

Næstved – HB Køge Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Næstved givet 54.95% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.82. HB Køge har derimod 26.53% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 3.77. Disse odds gør Næstved til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 27.70% med et odds på 3.61.

Næstved mod HB Køge – Statistikker og Analyse

Næstved’s seneste kamp så dem tage en sejr. FC Helsingør var deres seneste modstander. Ved slutfløjtet viste måltavlen 3-1. Imens sikrede HB Køge sig 3 point ved at vinde deres seneste kamp. I deres seneste møde, stod søndag gæster overfor AC Horsens. Det endelige resultat for den kamp var 5-0.

Næstved vs HB Køge Form

I deres seneste 10 1. Division opgør , har værterne fejret én sejr , med mål scoret i 7 kampe . På samme tid har HB Køge vundet to gange , med mål scoret i 8 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Næstved i deres seneste fem kampe på Harboe Arena Slagelse vundet 5 point. Gæsterne har nu vundet 4 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Næstved – HB Køge Odds på Over/Under

I Næstved’s seneste 10 1. Division kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 2.6 mål pr. kamp . På den anden side, har HB Køge’s kampe haft et gennemsnit på 3.6 mål. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har hjemmeholdet hold et gennemsnit på 1.20 scorede mål og 1.40 indkasserede mål pr. kamp , og udeholdet har et gennemsnit på 1.30 scorede mål og 2.30 indkasserede mål pr. kamp.

Næstved – HB Køge Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 70% af Næstved’s seneste 10 1. Division kampe , mens det samme er gældende for 60% af HB Køge’s kampe. En uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Fredericia d. 9/03/2024 var den seneste kamp, som Næstved endte uden at score et mål. HB Køges seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Hillerød Fodbold d. 8/03/2024. Med et gennemsnitligt odds på 1.58 er der en sandsynlighed på 63.29% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.22, er der en sandsynlighed på 45.05% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Næstved – HB Køge live stream?


Kampen Næstved mod HB Køge kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Næstved og HB Køge har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Næstved favoritter med odds 1.82 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Næstved i 1. Division?


Næstved seneste 10 kampe er endt med 1 sejre, 2 nederlag, og 7 uafgjorte.