18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Newcastle – Arsenal Live Stream

Last Updated on

, ,

Runde 11 i Premier League byder på Newcastle mod Arsenal, som mødes på lørdag. Kampen spilles d. 4/11/2023 kl. 18:30 på Newcastles hjemmebane: St James’ Park.

Hvor kan man se Newcastle – Arsenal Live Stream?

Newcastle fik kun et enkelt point med fra deres seneste kamp i sidste spillerunde, da de spillede 2-2 mod Wolverhampton, og de ligger lige nu nr. 6 . På den anden side, Arsenal kunne notere en 5-0 sejr mod Sheffield U., og de ligger lige nu på en 2. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Newcastle vs Arsenal, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Newcastle mod Arsenal direkte via live stream.
  • Stadion: St James’ Park
  • Dato: 4/11/2023
  • Kick off: kl. 18:30
  • TV Kanal: Se Newcastle – Arsenal live stream på ViaPlay

Newcastle – Arsenal Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Newcastle givet 35.09% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.85. Arsenal har derimod 40.65% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.46. Disse odds gør Arsenal til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 29.85% med et odds på 3.35.

Newcastle mod Arsenal – Statistikker og Analyse

Newcastle spillede uafgjort i holdets seneste kamp. Wolverhampton var deres seneste modstander. Efter 90 minutter var resultatet 2-2. Mod Wolverhampton, havde Newcastle en boldbesiddelse på 57%. Kigger man på skud på mål, havde Newcastle i seneste kamp 13 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Eddie Howe’ hold 11 skud imod sig. Imens sikrede Arsenal sig 3 point ved at vinde deres seneste kamp. Mikel Arteta’s hold var oppe mod Sheffield U.. Kampen endte med en stilling på 5-0. Da de mødte Sheffield U., havde Arsenal 67% af boldbesiddelsen. Ser man på skud på mål, havde Arsenal de følgende statistikker: 13 skud i angreb og 2 skud tilladt mod eget mål.

Newcastle vs Arsenal Form

I de seneste 10 kampe i Englands Premier League , har Newcastle vundet i 5 , og har scoret i 9 kampe . Arsenal har fejret 7 sejre , efter at have scoret i alle disse kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har Newcastle nu vundet 12 point i deres seneste fem spillede kampe på St James’ Park. Gæsterne har nu vundet 10 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Newcastle vs Arsenal Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har Newcastle en historik på én sejr , og gæsterne har været sejrsrige 8 gange , og der har været én af kampene, hvor de har spillet uafgjort. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.1 mål . 0.3 mål pr. kamp er gået til Newcastle , og Arsenal havde et gennemsnit på 1.8 mål pr. kamp. I den seneste kamp tog Arsenal hjem med en sejr på 0-2. Kampen blev spillet søndag d. 7/05/2023, 16:30 på St James’ Park.

Newcastle – Arsenal Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Premier League kampe, som Newcastle har spillet, er der blevet scoret 3.7 mål i gennemsnit . På den anden side, har Arsenal’s kampe haft et gennemsnit på 3.1 mål. Ser man på disse opgør, har Eddie Howe’s trup scoret 2.60 mål og indkasseret 1.10 pr. kamp , og Mikel Arteta’s hold har formået at score et gennemsnit på 2.30 mål og indkasseret 0.80 i hver af deres tidligere kampe.

Newcastle – Arsenal Odds på Begge Hold Scorer

Både Newcastle og Arsenal har haft halvdelen af deres 10 Premier League opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst et mål. Et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester City d. 19/08/2023 var den seneste kamp, som Newcastle endte uden at score et mål. Med et gennemsnitligt odds på 1.68 er der 59.52% chance for at begge hold scorer i kampen på lørdag.Med et gennemsnitligt odds på 2.07, er der 48.31% chance for at ingen af holdene scorer i kampen lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Newcastle – Arsenal live stream?


Kampen Newcastle mod Arsenal kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Newcastle og Arsenal?


Arsenal er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.46.

Hvordan er Newcastle’s form i Premier League op til kampen?


Newcastle har 5 sejre, 3 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Arsenal i Premier League?


Arsenal seneste 10 kampe er endt med 7 sejre, 0 nederlag, og 3 uafgjorte.