18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Newcastle – Sheffield U. Live Stream

Last Updated on

,

I runde 35 af Premier League skal vi se Newcastle byde Sheffield U. velkommen på deres hjemmebane, St James’ Park, lørdag d. 27/04/2024, kl. 15:00.

Hvor kan man se Newcastle – Sheffield U. Live Stream?

Forud for kampen, ligger Newcastle nr. 6 i Premier League tabellen efter en sejr over Tottenham 4-0 i sidste . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Sheffield U. indkasserede et nederlag mod Burnley på 1-4, og de ligger inden denne uges kamp nr. 20. Læs vores optakt til kampen mellem Newcastle vs Sheffield U., se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Newcastle mod Sheffield U. direkte via live stream.
  • Stadion: St James’ Park
  • Dato: 27/04/2024
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Newcastle – Sheffield U. live stream på ViaPlay

Newcastle – Sheffield U. Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Newcastle en 81.97% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.22, mens Sheffield U. har en 9.16% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 10.92. Dette betyder at Newcastle er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 6.86 med en sandsynlighed på 14.58%.

Newcastle mod Sheffield U. – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp fik Newcastle sejren og vandt tre point. Eddie Howe’s hold mødte Tottenham. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 4-0. Mod Tottenham, havde Newcastle en boldbesiddelse på 27%. Kigger man på skud på mål, havde Newcastle i seneste kamp 18 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Eddie Howe’ hold 11 skud imod sig. I deres seneste kamp forlod Sheffield U. banen med et nederlag. I deres seneste møde, stod Chris Wilder’s hold overfor Burnley. Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-4. Da de mødte Burnley, havde Sheffield U. 49% af boldbesiddelsen. I Sheffield U.’s seneste kamp, skød de på mål 18 gange, mens Chris Wilder hold tillod 16 skud imod sig.

Newcastle vs Sheffield U. Form

Ud af de seneste 10 kampe i Premier League , har hjemmeholdet en præstation på 5 sejre i deres navn , med scoring i alle kampe . Sheffield U. har fejret én sejr , mens de har scoret i 6 af dem. Ser man på formen hjemme og ude, har Newcastle nu vundet 11 point i deres seneste fem spillede kampe på St James’ Park. Imens har Sheffield U. samlet i alt 4 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Newcastle vs Sheffield U. Indbyrdes opgør

Newcastle og Sheffield U. har i alt spillet 9 kampe mod hinanden, og ifølge statistikkerne , har Newcastle vundet 7 kampe , mens Sheffield U. har en historik der tæller to sejre . Deres seneste 9 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 2.6 mål pr. kamp . Newcastle har i gennemsnit scoret 2.1 mål pr. kamp , mens Sheffield U. i gennemsnit har scoret 0.4 mål pr. kamp. Sidste gang de spillede, vandt Newcastle kampen med 8-0. Kampen blev spillet søndag d. 24/09/2023, 16:30 på Bramall Lane.

Newcastle – Sheffield U. Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Premier League kampe, som Newcastle har spillet, er der blevet scoret 4.4 mål i gennemsnit . Imens er der i de kampe, som Sheffield U. har spillet, blevet scoret 4.1 mål i gennemsnit. Ser man på disse opgør, har Eddie Howe’s hold scoret et gennemsnit på 2.50 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 1.90 mål i hver kamp . Eddie Howe’s hold har i gennemsnit scoret 1.20 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 2.90 mål pr. kamp.

Newcastle – Sheffield U. Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i 70% af Newcastle’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , og Sheffield U. har haft det i 60% af denne sæsons opgør. Newcastles seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Luton d. 23/12/2023. Sheffield U.s nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brentford på 0-2 d. 13/04/2024 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Det gennemsnitlige odds på 1.68 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på lørdag er 59.52%.Et gennemsnitligt odds på 2.07 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den lørdag er 48.31%.

FAQ

Hvor kan man se Newcastle – Sheffield U. live stream?


Kampen Newcastle mod Sheffield U. kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Newcastle og Sheffield U.?


Newcastle er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.22.

Før kampen, hvordan præsterer Newcastle i Premier League?


Newcastle seneste 10 kampe er endt med 5 sejre, 2 nederlag, og 3 uafgjorte.