18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Nottingham F. – Aston Villa Live Stream

Last Updated on

,

Nottingham F. møder Aston Villa i runde 11 af Premier League søndag d. 5/11/2023, kl. 15:00 på deres hjemmebane City Ground, Nottingham.

Hvor kan man se Nottingham F. – Aston Villa Live Stream?

Nottingham F. tabte deres seneste kamp med 0-3 mod Liverpool, og de ligger nu nr. 16i ligaen . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Aston Villa sikrede sig en sejr over Luton med 3-1, hvilket placerer dem på en 5. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Nottingham F. vs Aston Villa, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Nottingham F. mod Aston Villa direkte via live stream.
  • Stadion: City Ground, Nottingham
  • Dato: 5/11/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Nottingham F. – Aston Villa live stream på ViaPlay

Nottingham F. – Aston Villa Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Nottingham F. en 24.57% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 4.07, mens Aston Villa har en 54.35% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.84. Dette betyder at Aston Villa er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.73 med en sandsynlighed på 26.81%.

Nottingham F. mod Aston Villa – Statistikker og Analyse

Nottingham F. tabte holdets seneste kamp. Liverpool var deres seneste modstander. Kampen endte med et resultat på 0-3. Mod Liverpool, havde Nottingham F. en boldbesiddelse på 26%. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Nottingham F. i alt 8 skud, mens de tillod 22 skud imod sig. Imens vandt Aston Villa deres seneste kamp. Unai Emery’s hold spillede mod Luton. Ved slutfløjtet viste måltavlen 3-1. Statistikker mod Luton viser at Aston Villa havde 71% af boldbesiddelsen. I Aston Villa’s seneste kamp, skød de på mål 17 gange, mens Unai Emery hold tillod 7 skud imod sig.

Nottingham F. vs Aston Villa Form

Ud af de seneste 10 kampe i Premier League , har værterne to sejre , og har scoret i 7 kampe . På samme tid har Aston Villa vundet 7 gange , med mål scoret i 9 kampe. I deres seneste fem spillede kampe på City Ground, Nottingham, har værterne Nottingham F. nu vundet i alt 6 point. Deres modstander, Aston Villa, har vundet 7 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Nottingham F. vs Aston Villa Indbyrdes opgør

Nottingham F. og Aston Villa har i alt spillet 8 kampe mod hinanden, og ifølge statistikkerne , har Nottingham F. vundet én kamp , hvorimod Aston Villa har opnået 4 sejre , med 3 uafgjorte i alt. I hver af disse 8 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 3.6 mål , hvor Nottingham F. i gennemsnit har scoret 1.5 mål pr. kamp , og Aston Villa havde et gennemsnit på 2.1 mål pr. kamp. Deres seneste møde endte med en sejr til Aston Villa med 0-2. Kampen blev spillet lørdag d. 8/04/2023, 15:00 på Villa Park.

Nottingham F. – Aston Villa Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 2.5 mål i Nottingham F.s Premier League opgør , hvorimod Aston Villa har et gennemsnit på 4.0 mål i deres kampe. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Steve Cooper’s trup formået at score 1.00 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 1.50 mål pr. kamp , og Unai Emery’s hold har formået at score et gennemsnit på 2.60 mål og indkasseret 1.40 i hver af deres tidligere kampe.

Nottingham F. – Aston Villa Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 60% af Nottingham F.’s seneste 10 Premier League kampe , og for Aston Villa er det samme gældende for 70% af deres kampe. Et nederlag på 0-3 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Liverpool d. 29/10/2023 var den seneste kamp, som Nottingham F. endte uden at score et mål. Aston Villas nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Liverpool på 0-3 d. 3/09/2023 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Med et gennemsnitligt odds på 1.64 er der en sandsynlighed på 60.98% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.14, er der en sandsynlighed på 46.73% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Nottingham F. – Aston Villa live stream?


Kampen Nottingham F. mod Aston Villa kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Nottingham F. og Aston Villa?


Aston Villa er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.84.

Før kampen, hvordan præsterer Nottingham F. i Premier League?


Nottingham F. seneste 10 kampe er endt med 2 sejre, 4 nederlag, og 4 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Aston Villa i Premier League?


Aston Villa seneste 10 kampe er endt med 7 sejre, 2 nederlag, og 1 uafgjorte.