18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Nottingham F. – Liverpool Live Stream

Last Updated on

,

Nottingham F. møder Liverpool i runde 27 af Premier League lørdag d. 2/03/2024, kl. 16:00 på deres hjemmebane City Ground, Nottingham.

▶︎

Nottingham F. – Liverpool

Live

Se Nottingham F. – Liverpool online

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se spil

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Hvor kan man se Nottingham F. – Liverpool Live Stream?

Deres seneste kamp mod Aston Villa endte i skuffelse, da Nottingham F. tabte med 2-4 og befinder sig lige nu på 17. pladsen i Premier League, hvorimod Liverpool lige nu ligger på en 1. plads efter deres nederlag mod Luton på 4-1 i seneste runde.Læs vores optakt til kampen mellem Nottingham F. vs Liverpool, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Nottingham F. mod Liverpool direkte via live stream.

  • Stadion: City Ground, Nottingham
  • Dato: 2/03/2024
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Nottingham F. – Liverpool live stream på ViaPlay

Nottingham F. – Liverpool Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 5.50 fortæller os, at Nottingham F. har 18.18% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Liverpools chance for at vinde 65.79%, med et gennemsnitligt odds på 1.52. Dette viser at Liverpool ses som favoritter i denne kommende kamp.
Med odds 4.59, er der 21.79% chance for at kampen ender uafgjort.

16:00 13. april 2024
Nottingham F. Wolverhampton
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 10. april 2024 23:01.

Nottingham F. mod Liverpool – Statistikker og Analyse

Nottingham F.s seneste så dem indkassere et nederlag.Nuno Espirito Santo’s hold spillede mod Aston Villa.Kampen endte med et resultat på 2-4.Statistikker mod Aston Villa viser at Nottingham F. havde 42% af boldbesiddelsen.Kigger man på skud på mål, havde Nottingham F. i seneste kamp 10 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Nuno Espirito Santo’ hold 16 skud imod sig.Imens vandt Liverpool deres seneste kamp.Jürgen Klopp’s hold var oppe mod Luton.Det endelige resultat for den kamp var 4-1.Statistikker mod Luton viser at Liverpool havde 61% af boldbesiddelsen.I Liverpool’s seneste kamp, skød de på mål 29 gange, mens Jürgen Klopp hold tillod 12 skud imod sig.

Nottingham F. vs Liverpool Form

I deres seneste ti Premier League kampe, har hjemmeholdet en præstation på 3 sejre i deres navn , og har scoret i 9 kampe . På samme tid har Liverpool vundet 7 gange , mens de har scoret i 9 af dem.Ser man på formen hjemme og ude, har Nottingham F. nu vundet 6 point i deres seneste fem spillede kampe på City Ground, Nottingham.Gæsterne har nu vundet 12 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Nottingham F. vs Liverpool Indbyrdes opgør

De to hold har mødtes 3 gange indtil videre, og i disse møder, har Nottingham F. vundet én kamp , mens Liverpool har en historik der tæller to sejre . Deres seneste 3 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 3.0 mål pr. kamp , hvor Nottingham F. i gennemsnit har scoret 1.0 mål pr. kamp , og Liverpool har scoret 2.0 pr. kamp.Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Liverpool på 0-3.Kampen blev spillet søndag d. 29/10/2023, 15:00 på Anfield.

Nottingham F. – Liverpool Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Premier League kampe, som Nottingham F. har spillet, er der blevet scoret 3.7 mål i gennemsnit . Imens er der i de kampe, som Liverpool har spillet, blevet scoret 3.7 mål i gennemsnit. Når det gælder disse opgør, har Nuno Espirito Santo’s trup formået at score 1.70 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 2.00 mål pr. kamp . Nuno Espirito Santo’s hold har i gennemsnit scoret 2.70 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.00 mål pr. kamp.

Nottingham F. – Liverpool Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 80% af Nottingham F.’s seneste 10 Premier League kampe , og for Liverpool er det samme gældende for 70% af deres kampe. Den seneste gang Nottingham F. ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Tottenham d. 15/12/2023. Den seneste gang Liverpool ikke formåede at score i ligaen var i en 0-0 uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester United d. 17/12/2023. Med et gennemsnitligt odds på 1.56 er der en sandsynlighed på 64.10% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.29, er der en sandsynlighed på 43.67% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Nottingham F. – Liverpool live stream?

Kampen Nottingham F. mod Liverpool kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Nottingham F. og Liverpool har størst chance for at vinde?

I denne kamp er Liverpool favoritter med odds 1.52 for at vinde.

Hvordan er Nottingham F.’s form i Premier League op til kampen?

Nottingham F. har 3 sejre, 6 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er Liverpool’s form i Premier League op til kampen?

Liverpool har 7 sejre, 1 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.