18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Nottingham F. – Manchester City Live Stream

Last Updated on

, ,

Nottingham F. og Manchester City mødes søndag d. 28/04/2024, i runde 35 af Englands Premier League, med kampstart kl. 16:30 på City Ground, Nottingham .

Hvor kan man se Nottingham F. – Manchester City Live Stream?

Nottingham F. tabte deres seneste kamp med 0-2 mod Everton, og de ligger nu nr. 17i ligaen , hvorimod Manchester City lige nu ligger på en 3. plads efter deres nederlag mod Luton på 5-1 i seneste runde. Læs vores optakt til kampen mellem Nottingham F. vs Manchester City, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Nottingham F. mod Manchester City direkte via live stream.
  • Stadion: City Ground, Nottingham
  • Dato: 28/04/2024
  • Kick off: kl. 16:30
  • TV Kanal: Se Nottingham F. – Manchester City live stream på ViaPlay

Nottingham F. – Manchester City Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Nottingham F. givet 12.71% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 7.87. Manchester City har derimod 74.07% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.35. Disse odds gør Manchester City til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 18.87% med et odds på 5.30.

Nottingham F. mod Manchester City – Statistikker og Analyse

Nottingham F. tabte holdets seneste kamp. Everton var modstanderne for Nuno Espirito Santo’s hold. Kampen endte med et resultat på 0-2. Mod Everton, havde Nottingham F. 59% af boldbesiddelsen. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Nottingham F. de følgende statistikker: 8 skud i angreb og 7 skud tilladt mod eget mål. Imens sikrede Manchester City sig 3 point ved at vinde deres seneste kamp. I den kamp, mødte Pep Guardiola’s hold Luton. Kampen endte med en stilling på 5-1. Statistikker mod Luton viser at Manchester City havde 74% af boldbesiddelsen. Hvis vi ser på skud på mål, havde Manchester City i alt 37 skud, mens de tillod 4 skud imod sig.

Nottingham F. vs Manchester City Form

I de seneste 10 kampe i Englands Premier League , har værterne to sejre , med mål scoret i 7 kampe . Manchester City har en statistik på 7 sejre i deres seneste 10 kampe , efter at have scoret i 9 af disse kampe. I deres seneste fem spillede kampe på City Ground, Nottingham, har værterne Nottingham F. nu vundet i alt 8 point. I mellemtiden har Manchester City vundet 13 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Nottingham F. vs Manchester City Indbyrdes opgør

Før søndagens kamp, hvor der har været 6 møder mellem Nottingham F. og Manchester City , har Nottingham F. ikke formået at skrabe en sejr til sig , hvor Manchester City har vundet 4 kampe . Der har været 2 kampe, der er endt uafgjort. I gennemsnit er der blevet scoret 3.2 mål i de seneste 6 indbyrdes kampe . Nottingham F. har snittet 0.5 mål i hver kamp , og Manchester City har scoret 2.7 pr. kamp. Deres seneste møde endte med en sejr til Manchester City med 0-2. Kampen blev spillet lørdag d. 23/09/2023, 15:00 på Etihad Stadium.

Nottingham F. – Manchester City Odds på Over/Under

Nottingham F. har i gennemsnit scoret 2.8 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 2.9 mål i Manchester City’s opgør. Ser man på disse seneste kampe, har Nuno Espirito Santo’s hold formået at score et gennemsnit på 1.20 mål og indkasseret 1.60 i hver af deres tidligere kampe , mens Pep Guardiola’s trup har formået at notere 2.20 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 0.70 mål pr. kamp.

Nottingham F. – Manchester City Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har scoret i 60% af kampe spillet af Nottingham F. og Manchester City. Nottingham F.s nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Everton på 0-2 d. 21/04/2024 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Manchester Citys uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Arsenal på 0-0 d. 31/03/2024 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Det gennemsnitlige odds på 1.79 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på søndag er 55.87%.Et gennemsnitligt odds på 1.93 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den søndag er 51.81%.

FAQ

Hvor kan man se Nottingham F. – Manchester City live stream?


Kampen Nottingham F. mod Manchester City kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Nottingham F. og Manchester City?


Manchester City er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.35.

Hvordan er Nottingham F.’s form i Premier League op til kampen?


Nottingham F. har 2 sejre, 5 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er Manchester City’s form i Premier League op til kampen?


Manchester City har 7 sejre, 0 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.