18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Nottingham F. – Wolverhampton Live Stream

Last Updated on

Runde 33 i Premier League byder på Nottingham F. mod Wolverhampton, som mødes på lørdag. Kampen spilles d. 13/04/2024 kl. 15:00 på Nottingham F.s hjemmebane: City Ground, Nottingham.

Hvor kan man se Nottingham F. – Wolverhampton Live Stream?

Deres seneste kamp mod Tottenham endte i skuffelse, da Nottingham F. tabte med 1-3 og befinder sig lige nu på 17. pladsen i Premier League , hvorimod Wolverhampton har indtaget 11. pladsen efter et nederlag til West Ham på 1-2. Læs vores optakt til kampen mellem Nottingham F. vs Wolverhampton, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Nottingham F. mod Wolverhampton direkte via live stream.
  • Stadion: City Ground, Nottingham
  • Dato: 13/04/2024
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Nottingham F. – Wolverhampton live stream på ViaPlay

Nottingham F. – Wolverhampton Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 2.18 fortæller os, at Nottingham F. har 45.87% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Wolverhamptons chance for at vinde 31.06%, med et gennemsnitligt odds på 3.22. Dette viser at Nottingham F. ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 3.48, er der 28.74% chance for at kampen ender uafgjort.

Nottingham F. mod Wolverhampton – Statistikker og Analyse

Nottingham F. tabte deres seneste opgør. Nuno Espirito Santo’s hold stod overfor Tottenham i den kamp. Efter 90 minutter var resultatet 1-3. Da de mødte Tottenham, havde Nottingham F. 36% af boldbesiddelsen. Kigger man på skud på mål, havde Nottingham F. i seneste kamp 13 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Nuno Espirito Santo’ hold 17 skud imod sig. Imens tabte Wolverhampton deres sidste kamp. Gary O’Neil’s hold spillede mod West Ham. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-2. Da de mødte West Ham, havde Wolverhampton 58% af boldbesiddelsen. Hvis vi ser på skud på mål, havde Wolverhampton i alt 15 skud, mens de tillod 11 skud imod sig.

Nottingham F. vs Wolverhampton Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Premier League , har Nottingham F. formået at sikre to sejre , mens de har scoret i 8 af dem . Wolverhampton har en statistik på 4 sejre i deres seneste 10 kampe , og har scoret i 7 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Nottingham F. vundet 7 point i deres seneste fem kampe på City Ground, Nottingham. I mellemtiden har Wolverhampton vundet 7 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Nottingham F. vs Wolverhampton Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har Nottingham F. formået at vinde én gang , hvor Wolverhampton har vundet 5 kampe , og der har været 4 kampe, hvor de har spillet uafgjort. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.0 mål , hvor Nottingham F. i gennemsnit har scoret 0.8 mål pr. kamp , og Wolverhampton har scoret 1.2 pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en uafgjort på 1-1. Kampen blev spillet lørdag d. 9/12/2023, 16:00 på Molineux Stadium.

Nottingham F. – Wolverhampton Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Premier League kampe, som Nottingham F. har spillet, er der blevet scoret 2.9 mål i gennemsnit , mens der i gennemsnit er blevet scoret 3.2 mål i Wolverhampton’s kampe. Ser man på disse opgør, har Nuno Espirito Santo’s trup scoret 1.30 mål og indkasseret 1.60 pr. kamp , og Gary O’Neils trup har et gennemsnit på 1.40 scorede mål og 1.80 indkasserede mål pr. kamp.

Nottingham F. – Wolverhampton Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i 70% af Nottingham F.’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , mens Wolverhampton har set det samme ske i 60% af deres kampe. Nottingham F.s nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brighton på 0-1 d. 10/03/2024 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Wolverhamptons nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Aston Villa på 0-2 d. 30/03/2024 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Med et gennemsnitligt odds på 1.63 er der 61.35% chance for at begge hold scorer i kampen på lørdag.Med et gennemsnitligt odds på 2.16, er der 46.30% chance for at ingen af holdene scorer i kampen lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Nottingham F. – Wolverhampton live stream?


Kampen Nottingham F. mod Wolverhampton kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Nottingham F. og Wolverhampton har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Nottingham F. favoritter med odds 2.18 for at vinde.

Hvordan er Nottingham F.’s form i Premier League op til kampen?


Nottingham F. har 2 sejre, 5 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Wolverhampton i Premier League?


Wolverhampton seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 5 nederlag, og 1 uafgjorte.