18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Randers FC – FC København Live Stream

Last Updated on

, ,

Randers FC og FC København mødes søndag d. 5/11/2023, i runde 14 af Danmarks Superligaen, med kampstart kl. 16:00 på Cepheus Park Randers .

Hvor kan man se Randers FC – FC København Live Stream?

Efter et nederlag til AGF på 1-2 i deres seneste kamp, ligger Randers FC lige nu på 8. pladsen i Superligaen . På den anden side, FC København kunne notere en 4-0 sejr mod Hvidovre, og de ligger lige nu på en 1. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Randers FC vs FC København, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Randers FC mod FC København direkte via live stream.
  • Stadion: Cepheus Park Randers
  • Dato: 5/11/2023
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Randers FC – FC København live stream på ViaPlay

Randers FC – FC København Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Randers FC givet 23.70% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 4.22. FC København har derimod 58.14% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.72. Disse odds gør Randers FC til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 25.91% med et odds på 3.86.

Randers FC mod FC København – Statistikker og Analyse

I deres seneste kampe indkasserede Randers FC et nederlag og fik ingen point. Rasmus Bertelsen’s hold stod overfor AGF i den kamp. Efter 90 minutter var resultatet 1-2. Da de mødte AGF, havde Randers FC 54% af boldbesiddelsen. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Randers FC i alt 6 skud, mens de tillod 9 skud imod sig. Imens sikrede FC København sig 3 point ved at vinde deres seneste kamp. I den kamp, mødte Jacob Neestrup’s hold Hvidovre. Ved slutfløjtet viste måltavlen 4-0. I deres kamp mod Hvidovre, havde FC København 57% af bolden. I deres seneste kamp, blev 20 skud sendt afsted i angrebet, mens 3 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Randers FC vs FC København Form

Ud af de seneste 10 kampe i Superligaen , har Randers FC formået at sikre 3 sejre , med mål scoret i 8 kampe . FC København har fejret 6 sejre , med scoring i 9 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Randers FC i deres seneste fem kampe på Cepheus Park Randers vundet 8 point. Deres modstander, FC København, har vundet 11 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Randers FC vs FC København Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem Randers FC og FC København , har Randers FC formået at vinde 4 gange , hvorimod FC København har opnået 5 sejre . Der har også været én uafgjort. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 2.4 mål , hvor Randers FC i gennemsnit har scoret 0.8 mål pr. kamp , mens FC København i gennemsnit har scoret 1.6 mål pr. kamp. Sidste gang de spillede, tabte Randers FC kampen med 0-4. Kampen blev spillet lørdag d. 5/08/2023, 15:00 på Parken.

Randers FC – FC København Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Superligaen kampe, som Randers FC har spillet, er der blevet scoret 2.8 mål i gennemsnit , mens der i gennemsnit er blevet scoret 3.1 mål i FC København’s kampe. Ser man på disse seneste kampe, har Rasmus Bertelsen’s hold formået at score et gennemsnit på 1.10 mål og indkasseret 1.70 i hver af deres tidligere kampe , mens Jacob Neestrup’s trup har formået at notere 1.90 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.20 mål pr. kamp.

Randers FC – FC København Odds på Begge Hold Scorer

60% af både Randers FCs og FC Københavns sidste 10 kampe i Superligaen er endt med at begge hold i opgøret scorede. Den sidste gang Randers FC missede en chance for at score i en kamp var d. 20/08/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Lyngby. FC Københavns nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC Midtjylland på 0-2 d. 30/09/2023 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Med et gennemsnitligt odds på 1.62 er der en sandsynlighed på 61.73% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.15, er der en sandsynlighed på 46.51% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Randers FC – FC København live stream?


Kampen Randers FC mod FC København kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Randers FC og FC København?


Randers FC er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.72.

Før kampen, hvordan præsterer Randers FC i Superligaen?


Randers FC seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 4 nederlag, og 3 uafgjorte.

Hvordan er FC København’s form i Superligaen op til kampen?


FC København har 6 sejre, 2 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.