18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sheffield U. – Brentford Live Stream

Last Updated on

Sheffield U. og Brentford mødes lørdag d. 9/12/2023, i runde 16 af Englands Premier League, med kampstart kl. 16:00 på Bramall Lane .

Hvor kan man se Sheffield U. – Brentford Live Stream?

Efter at have lidt et nederlag til Liverpool på 0-2 i sidste runde, ligger Sheffield U. lige nu nr. 20 i Premier League , hvorimod Brentford har indtaget 11. pladsen efter et nederlag til Brighton på 1-2. Læs vores optakt til kampen mellem Sheffield U. vs Brentford, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Sheffield U. mod Brentford direkte via live stream.
  • Stadion: Bramall Lane
  • Dato: 9/12/2023
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Sheffield U. – Brentford live stream på ViaPlay

Sheffield U. – Brentford Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Sheffield U. givet 21.74% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 4.60. Brentford har derimod 57.80% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.73. Disse odds gør Brentford til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 25.77% med et odds på 3.88.

Sheffield U. mod Brentford – Statistikker og Analyse

Sheffield U.s seneste så dem indkassere et nederlag. Chris Wilder’s hold stod overfor Liverpool i den kamp. Kampen endte med et resultat på 0-2. Mod Liverpool, havde Sheffield U. en boldbesiddelse på 24%. I deres seneste kamp, havde Sheffield U. 6 skud i angreb og 15 skud tilladt imod sig. Imens tabte Brentford deres sidste kamp. I den kamp, mødte Thomas Frank’s hold Brighton. Efter 90 minutter, var resultatet 1-2. Mod Brighton, havde Brentford en boldbesiddelse på 37%. I forhold til skud på mål, havde Brentford i alt 8 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 18 skud imod sig.

Sheffield U. vs Brentford Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Premier League , har værterne fejret én sejr , mens de har scoret i 5 af dem . Brentford har fejret 4 sejre , efter at have scoret i 8 af disse kampe. I deres seneste fem kampe på Bramall Lane, har Sheffield U. nu vundet i alt 3 point. Gæsterne har nu vundet 4 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Sheffield U. vs Brentford Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem Sheffield U. og Brentford , har Sheffield U. vundet 5 kampe , mens Brentford har formået at vinde to gange . Der har også været 3 uafgjorte. I gennemsnit er der blevet scoret 2.4 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe , hvor Sheffield U. i gennemsnit har scoret 1.4 mål pr. kamp , mens Brentford i gennemsnit har scoret 1.0 mål pr. kamp. Deres seneste møde endte med en sejr til Sheffield U. med 2-0. Kampen blev spillet tirsdag d. 12/03/2019, 20:45 på Bramall Lane.

Sheffield U. – Brentford Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Premier League kampe, som Sheffield U. har spillet, er der blevet scoret 3.8 mål i gennemsnit , mens der i gennemsnit er blevet scoret 3.0 mål i Brentford’s kampe. I disse kampe, har Chris Wilder’s hold et gennemsnit på 0.60 scorede mål og 3.20 indkasserede mål pr. kamp , og Thomas Frank’s hold har formået at score et gennemsnit på 1.50 mål og indkasseret 1.50 i hver af deres tidligere kampe.

Sheffield U. – Brentford Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Premier League kampe for Sheffield U., formåede begge hold at score i halvdelen af kampene , mens Brentford har set det samme ske i 60% af deres kampe. Den seneste gang Sheffield U. ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Liverpool d. 6/12/2023. Brentfords nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Arsenal på 0-1 d. 25/11/2023 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Det gennemsnitlige odds på 1.76 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på lørdag er 56.82%.Et gennemsnitligt odds på 1.99 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den lørdag er 50.25%.

FAQ

Hvor kan man se Sheffield U. – Brentford live stream?


Kampen Sheffield U. mod Brentford kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Sheffield U. og Brentford?


Brentford er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.73.

Hvordan er Sheffield U.’s form i Premier League op til kampen?


Sheffield U. har 1 sejr, 8 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Brentford i Premier League?


Brentford seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 5 nederlag, og 1 uafgjorte.