18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sirius – Hammarby Live Stream

Last Updated on

,

Sirius møder Hammarby i runde 14 af Allsvenskan søndag d. 9/07/2023, kl. 15:00 på deres hjemmebane Studenternas IP.

▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Hvor kan man se Sirius – Hammarby Live Stream?

Forud for kampen, ligger Sirius lige nu på en 12. plads i Allsvenskan tabellen efter et nederlag mod Malmö FF med resultatet 0-3 i sidste kamp. Hammarby tabte deres seneste kamp mod Elfsborg med 0-2, og de ligger lige nu nr. 10 i tabellen.Læs vores optakt til kampen mellem Sirius vs Hammarby, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Sirius mod Hammarby direkte via live stream.

  • Stadion: Studenternas IP
  • Dato: 9/07/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Sirius – Hammarby live stream på ViaPlay

Sirius – Hammarby Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 2.67 fortæller os, at Sirius har 37.45% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Hammarbys chance for at vinde 40.98%, med et gennemsnitligt odds på 2.44. Dette viser at Hammarby ses som favoritter i denne kommende kamp.
Med odds 3.39, er der 29.50% chance for at kampen ender uafgjort.

Sirius mod Hammarby – Statistikker og Analyse

I deres seneste kampe indkasserede Sirius et nederlag og fik ingen point.Christer Mattiasson’s hold stod overfor Malmö FF i den kamp.Ved slutfløjtet viste måltavlen 0-3.Statistikker mod Malmö FF viser at Sirius havde 24% af boldbesiddelsen.Hvis vi kigger på skud på mål, havde Sirius i alt 4 skud, mens de tillod 16 skud imod sig.Imens tabte Hammarby deres sidste kamp.Marti Cifuentes’s hold spillede mod Elfsborg.Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 0-2.Da de mødte Elfsborg, havde Hammarby 61% af boldbesiddelsen.Ser man på skud på mål, havde Hammarby de følgende statistikker: 10 skud i angreb og 9 skud tilladt mod eget mål.

Sirius vs Hammarby Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Allsvenskan, har hjemmeholdet en præstation på 3 sejre i deres navn , med mål scoret i 7 kampe . Hammarby har to sejre , efter at have scoret i 5 af disse kampe.I deres seneste fem kampe på Studenternas IP, har Sirius nu vundet i alt 6 point.I mellemtiden har Hammarby vundet 3 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Sirius vs Hammarby Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Sirius og Hammarby, har Sirius opnået én sejr , mens Hammarby har en historik der tæller 6 sejre , og der er 3 kampe, som er endt uafgjort. Disse to hold har scoret 2.7 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe . 0.9 mål pr. kamp er gået til Sirius , og Hammarby har snittet 1.8 pr. kamp.Sidste gang de spillede, tabte Sirius kampen med 1-4.

Sirius – Hammarby Odds på Over/Under

Sirius har formået at score i gennemsnit på 3.2 mål i hver af deres seneste 10 Allsvenskan kampe , mens der i gennemsnit er blevet scoret 2.8 mål i Hammarby’s kampe. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Christer Mattiasson’s hold scoret et gennemsnit på 1.30 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 1.90 mål i hver kamp , mens Marti Cifuentes’s trup har formået at notere 1.10 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.70 mål pr. kamp.

Sirius – Hammarby Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har scoret i halvdelen af 10 kampe, som Sirius og Hammarby har spillet indtil nu. Siriuss nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Malmö FF på 0-3 d. 1/07/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Hammarbys seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, Elfsborg d. 3/07/2023. Med et gennemsnitligt odds på 1.60 er der 62.50% chance for at begge hold scorer i kampen på søndag.Med et gennemsnitligt odds på 2.18, er der 45.87% chance for at ingen af holdene scorer i kampen søndag.

FAQ

Hvor kan man se Sirius – Hammarby live stream?

Kampen Sirius mod Hammarby kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Sirius og Hammarby har størst chance for at vinde?

I denne kamp er Hammarby favoritter med odds 2.44 for at vinde.

Hvordan er Sirius’s form i Allsvenskan op til kampen?

Sirius har 3 sejre, 5 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er Hammarby’s form i Allsvenskan op til kampen?

Hammarby har 2 sejre, 4 nederlag, og 4 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.