18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sirius – Mjällby Live Stream

Last Updated on

,

I runde 16 af Allsvenskan skal vi se Sirius byde Mjällby velkommen på deres hjemmebane, Studenternas IP, mandag d. 24/07/2023, kl. 19:00.

Hvor kan man se Sirius – Mjällby Live Stream?

Efter en 3-0 sejr over Degerfors i deres seneste kamp, ligger værterne lige nu på 11. pladsen i Allsvenskan tabellen . Mjällby tabte deres seneste kamp mod IFK Norrköping med 1-2, og de ligger lige nu nr. 9 i tabellen. Læs vores optakt til kampen mellem Sirius vs Mjällby, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Sirius mod Mjällby direkte via live stream.
  • Stadion: Studenternas IP
  • Dato: 24/07/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se Sirius – Mjällby live stream på ViaPlay

Sirius – Mjällby Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Sirius givet 46.73% chance for at vinde kampen med et odds på 2.14, mod Mjällby, som kun har 31.85% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 3.14. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.39 eller 29.50%.

Sirius mod Mjällby – Statistikker og Analyse

Sirius’s seneste kamp så dem tage en sejr. Degerfors var modstanderne for Christer Mattiasson’s hold. Kampen endte med et resultat på 3-0. Mod Degerfors, havde Sirius 44% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde Sirius i alt 11 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 11 skud imod sig. Imens tabte Mjällby deres seneste kamp. Anders Torstensson’s hold spillede mod IFK Norrköping. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-2. Da de mødte IFK Norrköping, havde Mjällby 54% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde Mjällby i alt 9 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 12 skud imod sig.

Sirius vs Mjällby Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Allsvenskan , har værterne fejret 4 sejre , efter at have scoret i 8 af disse kampe . Gæsterne har formået at sikre 3 sejre , efter at have scoret i 5 af disse kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Sirius i deres seneste fem kampe på Studenternas IP vundet 6 point. I mellemtiden har Mjällby vundet 7 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Sirius vs Mjällby Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold , har Sirius en historik på 4 sejre , mens Mjällby har en historik der tæller 5 sejre , og der er en enkelt kamp, som er endt uafgjort. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 2.7 mål pr. kamp , hvor Sirius i gennemsnit har scoret 1.1 mål pr. kamp , mens Mjällby i gennemsnit har scoret 1.6 mål pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 0-3 til Mjällby. Kampen blev spillet søndag d. 14/05/2023, 15:00 på Strandvallen.

Sirius – Mjällby Odds på Over/Under

I Sirius’s seneste 10 Allsvenskan kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 3.3 mål pr. kamp , hvorimod Mjällby har et gennemsnit på 1.9 mål i deres kampe. Ser man på disse opgør, har Christer Mattiasson’s hold scoret et gennemsnit på 1.60 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 1.70 mål i hver kamp , og Anders Torstenssons trup har et gennemsnit på 0.80 scorede mål og 1.10 indkasserede mål pr. kamp.

Sirius – Mjällby Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Allsvenskan kampe for Sirius, formåede begge hold at score i halvdelen af kampene , og Mjällby har haft det i 30% af denne sæsons opgør. Den seneste gang Sirius ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-3 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Malmö FF d. 1/07/2023. Et nederlag på 0-3 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Häcken d. 11/06/2023 var den seneste kamp, som Mjällby endte uden at score et mål. Det gennemsnitlige odds på 1.71 fortæller, at der er en sandsynlighed på 58.48% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på mandag. Det gennemsnitlige odds på 2.00 siger at der er en sandsynlighed på 50.00% for at begge hold formår at score mandag.

FAQ

Hvor kan man se Sirius – Mjällby live stream?


Kampen Sirius mod Mjällby kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Sirius og Mjällby?


Sirius er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.14.

Før kampen, hvordan præsterer Sirius i Allsvenskan?


Sirius seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 5 nederlag, og 1 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Mjällby i Allsvenskan?


Mjällby seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 4 nederlag, og 3 uafgjorte.