18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sirius – Varbergs BoIS FC Live Stream

Last Updated on

,

Runde 23 i Allsvenskan byder på Sirius mod Varbergs BoIS FC, som mødes på lørdag. Kampen spilles d. 16/09/2023 kl. 15:00 på Siriuss hjemmebane: Studenternas IP.

Hvor kan man se Sirius – Varbergs BoIS FC Live Stream?

Forud for kampen, ligger Sirius lige nu på en 15. plads i Allsvenskan tabellen efter et nederlag mod Halmstads BK med resultatet 1-2 i sidste kamp , hvorimod Varbergs BoIS FC lige nu ligger på en 16. plads efter deres nederlag mod Brommapojkarna på 4-3 i seneste runde. Læs vores optakt til kampen mellem Sirius vs Varbergs BoIS FC, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Sirius mod Varbergs BoIS FC direkte via live stream.
  • Stadion: Studenternas IP
  • Dato: 16/09/2023
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Sirius – Varbergs BoIS FC live stream på ViaPlay

Sirius – Varbergs BoIS FC Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 1.48 fortæller os, at Sirius har 67.57% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Varbergs BoIS FCs chance for at vinde 17.36%, med et gennemsnitligt odds på 5.76. Dette viser at Sirius ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 4.36, er der 22.94% chance for at kampen ender uafgjort.

Sirius mod Varbergs BoIS FC – Statistikker og Analyse

Siriuss seneste så dem indkassere et nederlag. Christer Mattiasson’s hold stod overfor Halmstads BK i den kamp. Efter 90 minutter var resultatet 1-2. Statistikker mod Halmstads BK viser at Sirius havde 65% af boldbesiddelsen. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Sirius i alt 10 skud, mens de tillod 6 skud imod sig. Imens vandt Varbergs BoIS FC deres seneste kamp. Martin Skogman’s hold var oppe mod Brommapojkarna. Det endelige resultat for den kamp var 4-3. Da de mødte Brommapojkarna, havde Varbergs BoIS FC 42% af boldbesiddelsen. Hvis vi ser på skud på mål, havde Varbergs BoIS FC i alt 14 skud, mens de tillod 18 skud imod sig.

Sirius vs Varbergs BoIS FC Form

Ud af de seneste 10 kampe i Allsvenskan , har hjemmeholdet en præstation på to sejre i deres navn , mens de har scoret i 7 af dem . Varbergs BoIS FC har en statistik på 3 sejre i deres seneste 10 kampe , efter at have scoret i 4 af disse kampe. I deres seneste fem kampe på Studenternas IP, har Sirius nu vundet i alt 3 point. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 6 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Sirius vs Varbergs BoIS FC Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe, som de to hold har spillet mod hinanden , har Sirius formået at vinde 3 gange , mens Varbergs BoIS FC har en historik der tæller 4 sejre . Der har været 3 kampe, der er endt uafgjort. I gennemsnit er der blevet scoret 2.6 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe . 1.3 mål pr. kamp er gået til Sirius , og Varbergs BoIS FC har snittet 1.3 pr. kamp. Sidste gang de spillede, blev det uafgjort 1-1. Kampen blev spillet mandag d. 17/04/2023, 19:00 på Varberg Energi Arena.

Sirius – Varbergs BoIS FC Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 3.1 mål i Siriuss Allsvenskan opgør . Imens er der i de kampe, som Varbergs BoIS FC har spillet, blevet scoret 3.2 mål i gennemsnit. Når det gælder disse opgør, har Christer Mattiasson’s trup scoret 1.30 mål og indkasseret 1.80 pr. kamp , og Martin Skogmans trup har et gennemsnit på 1.20 scorede mål og 2.00 indkasserede mål pr. kamp.

Sirius – Varbergs BoIS FC Odds på Begge Hold Scorer

Halvdelen af Sirius’s seneste 10 kampe i Allsvenskan er endt med at begge hold i opgøret scorede , mens Varbergs BoIS FC har set det samme ske i 30% af deres kampe. Siriuss nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Elfsborg på 0-1 d. 6/08/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Den seneste gang Varbergs BoIS FC missede chancen for at score i en kamp var d. 28/08/2023, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, AIK. Det gennemsnitlige odds på 1.70 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på lørdag er 58.82%.Et gennemsnitligt odds på 2.01 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den lørdag er 49.75%.

FAQ

Hvor kan man se Sirius – Varbergs BoIS FC live stream?


Kampen Sirius mod Varbergs BoIS FC kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Sirius og Varbergs BoIS FC?


Sirius er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.48.

Hvordan er Sirius’s form i Allsvenskan op til kampen?


Sirius har 2 sejre, 8 nederlag, og 0 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.