18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sønderjyske – FC Helsingør Live Stream

Last Updated on

Sønderjyske møder FC Helsingør i runde 22 af 1. Division lørdag d. 16/03/2024, kl. 13:00 på deres hjemmebane Sydbank Park.

Hvor kan man se Sønderjyske – FC Helsingør Live Stream?

Efter en sejr over AC Horsens på 4-1, ligger Sønderjyske lige nu på en 2. plads i 1. Division tabellen . På den anden side, FC Helsingør spillede uafgjort 1-1 mod Kolding IF i deres seneste kamp, og de ligger lige nu på en 12. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Sønderjyske vs FC Helsingør, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Sønderjyske mod FC Helsingør direkte via live stream.
  • Stadion: Sydbank Park
  • Dato: 16/03/2024
  • Kick off: kl. 13:00
  • TV Kanal: Se Sønderjyske – FC Helsingør live stream på ViaPlay

Sønderjyske – FC Helsingør Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Sønderjyske givet 80.65% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.24. FC Helsingør har derimod 11.29% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 8.86. Disse odds gør Sønderjyske til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 17.27% med et odds på 5.79.

Sønderjyske mod FC Helsingør – Statistikker og Analyse

Sønderjyske’s seneste kamp så dem tage en sejr. lørdag værter mødte AC Horsens. Efter 90 minutter var resultatet 4-1. Imens spillede FC Helsingør uafgjort i deres seneste kamp. Kolding IF var deres seneste modstander. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-1.

Sønderjyske vs FC Helsingør Form

I de seneste 10 kampe i Danmarks 1. Division , har værterne 7 sejre , med mål scoret i 8 kampe . FC Helsingør har 0 sejre , efter at have scoret i 6 af disse kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Sønderjyske vundet 9 point i deres seneste fem kampe på Sydbank Park. Imens har FC Helsingør samlet i alt 2 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Sønderjyske – FC Helsingør Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 3.6 mål i Sønderjyskes 1. Division opgør , mens der i gennemsnit er blevet scoret 3.0 mål i FC Helsingør’s kampe. Når det gælder disse opgør, har hjemmeholdet scoret 2.50 mål og indkasseret 1.10 pr. kamp . Ude hold har i gennemsnit scoret 1.10 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.90 mål pr. kamp.

Sønderjyske – FC Helsingør Odds på Begge Hold Scorer

Sønderjyske har haft halvdelen af deres seneste 10 1. Division opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål , og for FC Helsingør er det samme gældende for 60% af deres kampe. Den seneste gang Sønderjyske ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-3 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Vendsyssel FF d. 2/03/2024. FC Helsingørs seneste kamp uden at score et mål var i et nederlag ingen andre end deres kommende modstandere, HB Køge d. 23/02/2024. Det gennemsnitlige odds på 1.72 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på lørdag er 58.14%.Et gennemsnitligt odds på 2.00 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den lørdag er 50.00%.

FAQ

Hvor kan man se Sønderjyske – FC Helsingør live stream?


Kampen Sønderjyske mod FC Helsingør kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Sønderjyske og FC Helsingør har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Sønderjyske favoritter med odds 1.24 for at vinde.

Hvordan er Sønderjyske’s form i 1. Division op til kampen?


Sønderjyske har 7 sejre, 2 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer FC Helsingør i 1. Division?


FC Helsingør seneste 10 kampe er endt med 0 sejre, 6 nederlag, og 4 uafgjorte.