18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sønderjyske – Hobro IK Live Stream

Last Updated on

Runde 24 i 1. Division byder på Sønderjyske mod Hobro IK, som mødes på lørdag. Kampen spilles d. 6/04/2024 kl. 13:00 på Sønderjyskes hjemmebane: Sydbank Park.

Hvor kan man se Sønderjyske – Hobro IK Live Stream?

Efter et nederlag til AaB på 0-1 i deres seneste kamp, ligger Sønderjyske lige nu på 2. pladsen i 1. Division , hvorimod Hobro IK spillede uafgjort i deres seneste kamp mod Kolding IF med 1-1 og nu er placeret som nr. 6. Læs vores optakt til kampen mellem Sønderjyske vs Hobro IK, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Sønderjyske mod Hobro IK direkte via live stream.
  • Stadion: Sydbank Park
  • Dato: 6/04/2024
  • Kick off: kl. 13:00
  • TV Kanal: Se Sønderjyske – Hobro IK live stream på ViaPlay

Sønderjyske – Hobro IK Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Sønderjyske givet 69.93% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.43. Hobro IK har derimod 15.97% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 6.26. Disse odds gør Sønderjyske til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 23.26% med et odds på 4.30.

Sønderjyske mod Hobro IK – Statistikker og Analyse

Sønderjyskes seneste så dem indkassere et nederlag. lørdag værter spillede mod AaB. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 0-1. I deres seneste kamp fik Hobro IK et uafgjort resultat. I den kamp, mødte lørdag gæster Kolding IF. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-1.

Sønderjyske vs Hobro IK Form

I de seneste 10 kampe i Danmarks 1. Division , har hjemmeholdet en præstation på 6 sejre i deres navn , efter at have scoret i 7 af disse kampe . Gæsterne har formået at sikre 3 sejre , mens de har scoret i 7 af dem. Ser man på hjemme- og udeform, har Sønderjyske vundet 9 point i deres seneste fem kampe på Sydbank Park. Deres modstander, Hobro IK, har vundet 7 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Sønderjyske – Hobro IK Odds på Over/Under

Sønderjyske har formået at score i gennemsnit på 3.2 mål i hver af deres seneste 10 1. Division kampe , hvorimod Hobro IK har et gennemsnit på 2.0 mål i deres kampe. Ser man på disse opgør, har hjemmeholdet hold et gennemsnit på 2.10 scorede mål og 1.10 indkasserede mål pr. kamp . Ude hold har i gennemsnit scoret 0.90 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.10 mål pr. kamp.

Sønderjyske – Hobro IK Odds på Begge Hold Scorer

40% af Sønderjyske’s seneste 10 kampe i 1. Division er endt med at begge hold i opgøret scorede , og for Hobro IK er det samme gældende for 60% af deres kampe. Et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, AaB d. 30/03/2024 var den seneste kamp, som Sønderjyske endte uden at score et mål. Hobro IKs nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Fredericia på 0-2 d. 25/02/2024 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.86, kan vi se at der er 53.76% chance for at begge hold scorer i deres kamp på lørdag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.82, kan vi se at der er 54.95% chance for at begge hold scorer i deres kamp den lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Sønderjyske – Hobro IK live stream?


Kampen Sønderjyske mod Hobro IK kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Sønderjyske og Hobro IK har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Sønderjyske favoritter med odds 1.43 for at vinde.

Hvordan er Sønderjyske’s form i 1. Division op til kampen?


Sønderjyske har 6 sejre, 3 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.