18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sønderjyske – Hobro IK Live Stream

Last Updated on

,

Sønderjyske møder Hobro IK i runde 15 af 1. Division søndag d. 5/11/2023, kl. 19:00 på deres hjemmebane Sydbank Park.

Hvor kan man se Sønderjyske – Hobro IK Live Stream?

Efter en 4-0 sejr over B 93 i deres seneste kamp, ligger værterne lige nu på 2. pladsen i 1. Division tabellen . På den anden side, Hobro IK kunne notere en 2-1 sejr mod HB Køge, og de ligger lige nu på en 6. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Sønderjyske vs Hobro IK, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Sønderjyske mod Hobro IK direkte via live stream.
  • Stadion: Sydbank Park
  • Dato: 5/11/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se Sønderjyske – Hobro IK live stream på ViaPlay

Sønderjyske – Hobro IK Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Sønderjyske givet 71.43% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.40. Hobro IK har derimod 16.18% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 6.18. Disse odds gør Sønderjyske til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 21.69% med et odds på 4.61.

Sønderjyske mod Hobro IK – Statistikker og Analyse

Sønderjyske vandt holdets seneste kamp. søndag værter spillede mod B 93. Efter 90 minutter var resultatet 4-0. Imens vandt Hobro IK deres seneste kamp. HB Køge var deres seneste modstander. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-1.

Sønderjyske vs Hobro IK Form

I deres seneste 10 1. Division opgør , har værterne 8 sejre , med mål scoret i alle kampe . Hobro IK har 5 sejre , med mål scoret i 8 kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har Sønderjyske nu vundet 13 point i deres seneste fem spillede kampe på Sydbank Park. Imens har Hobro IK samlet i alt 12 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Sønderjyske – Hobro IK Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 1. Division kampe, som Sønderjyske har spillet, er der blevet scoret 3.9 mål i gennemsnit . Imens er der i de kampe, som Hobro IK har spillet, blevet scoret 2.6 mål i gennemsnit. Ser man på disse opgør, har hjemmeholdet hold formået at score et gennemsnit på 3.00 mål og indkasseret 0.90 i hver af deres tidligere kampe , udeholdet har formået at notere 1.40 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.20 mål pr. kamp.

Sønderjyske – Hobro IK Odds på Begge Hold Scorer

Både Sønderjyske og Hobro IK har haft 60% af deres 10 1. Division opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst et mål. Et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Næstved d. 8/10/2023 var den seneste kamp, som Hobro IK endte uden at score et mål. Det gennemsnitlige odds på 1.70 fortæller, at der er en sandsynlighed på 58.82% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på søndag. Det gennemsnitlige odds på 2.02 siger at der er en sandsynlighed på 49.50% for at begge hold formår at score søndag.

FAQ

Hvor kan man se Sønderjyske – Hobro IK live stream?


Kampen Sønderjyske mod Hobro IK kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Sønderjyske og Hobro IK?


Sønderjyske er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.40.

Før kampen, hvordan præsterer Sønderjyske i 1. Division?


Sønderjyske seneste 10 kampe er endt med 8 sejre, 0 nederlag, og 2 uafgjorte.