18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Sønderjyske – Vendsyssel FF Live Stream

Last Updated on

,

Runde 20 i 1. Division byder på Sønderjyske mod Vendsyssel FF, som mødes på lørdag. Kampen spilles d. 2/03/2024 kl. 15:00 på Sønderjyskes hjemmebane: Sydbank Park.

▶︎

Sønderjyske – Vendsyssel FF

Live

Se Sønderjyske – Vendsyssel FF online

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se spil

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Hvor kan man se Sønderjyske – Vendsyssel FF Live Stream?

Forud for kampen, ligger Sønderjyske lige nu på en 1. plads i 1. Division tabellen efter en uafgjort mod AaB 2-2 i seneste kamp, mens Vendsyssel FF rangerer som nr. 4 efter at have spillet uafgjort mod Hillerød Fodbold 4-4 i seneste kamp.Læs vores optakt til kampen mellem Sønderjyske vs Vendsyssel FF, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Sønderjyske mod Vendsyssel FF direkte via live stream.

  • Stadion: Sydbank Park
  • Dato: 2/03/2024
  • Kick off: kl. 15:00
  • TV Kanal: Se Sønderjyske – Vendsyssel FF live stream på ViaPlay

Sønderjyske – Vendsyssel FF Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Sønderjyske givet 59.52% chance for at vinde kampen med et odds på 1.68, mod Vendsyssel FF, som kun har 23.36% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 4.28.
Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.79 eller 26.39%.

Sønderjyske mod Vendsyssel FF – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp, opnåede Sønderjyske 1 point fra en uafgjort.lørdag værter stod overfor AaB i den kamp.Kampen endte med et resultat på 2-2.Imens spillede Vendsyssel FF uafgjort i deres sidste kamp.I deres seneste møde, stod lørdag gæster overfor Hillerød Fodbold.Ved slutfløjtet viste måltavlen 4-4.

Sønderjyske vs Vendsyssel FF Form

I deres seneste 10 1. Division opgør, har Sønderjyske formået at sikre 8 sejre , med mål scoret i 9 kampe . Vendsyssel FF har fejret 5 sejre , med scoring i 9 kampe.Ser man på hjemme- og udeform, har Sønderjyske vundet 12 point i deres seneste fem kampe på Sydbank Park.Imens har Vendsyssel FF samlet i alt 8 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Sønderjyske – Vendsyssel FF Odds på Over/Under

Sønderjyske har formået at score i gennemsnit på 3.9 mål i hver af deres seneste 10 1. Division kampe . På den anden side, har Vendsyssel FF’s kampe haft et gennemsnit på 2.6 mål. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har hjemmeholdet hold et gennemsnit på 2.90 scorede mål og 1.00 indkasserede mål pr. kamp , hvorimod ude hold har scoret 1.40 mål og indkasseret 1.20 pr. kamp.

Sønderjyske – Vendsyssel FF Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har scoret i halvdelen af 10 kampe, som Sønderjyske og Vendsyssel FF har spillet indtil nu. Sønderjyskes seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Hillerød Fodbold d. 2/12/2023. Den seneste gang Vendsyssel FF missede chancen for at score i en kamp var d. 1/12/2023, hvor de spillede uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Fredericia. Med et gennemsnitligt odds på 1.63 er der 61.35% chance for at begge hold scorer i kampen på lørdag.Med et gennemsnitligt odds på 2.14, er der 46.73% chance for at ingen af holdene scorer i kampen lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Sønderjyske – Vendsyssel FF live stream?

Kampen Sønderjyske mod Vendsyssel FF kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Sønderjyske og Vendsyssel FF?

Sønderjyske er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.68.

Hvordan er Sønderjyske’s form i 1. Division op til kampen?

Sønderjyske har 8 sejre, 1 nederlag, og 1 uafgjort i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Vendsyssel FF i 1. Division?

Vendsyssel FF seneste 10 kampe er endt med 5 sejre, 2 nederlag, og 3 uafgjorte.