18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tottenham – Crystal Palace Live Stream

Last Updated on

,

I runde 27 af Premier League skal vi se Tottenham byde Crystal Palace velkommen på deres hjemmebane, Tottenham Hotspur Stadium, lørdag d. 2/03/2024, kl. 16:00.

▶︎

Tottenham – Crystal Palace

Live

Se Tottenham – Crystal Palace online

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live
Se spil

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Hvor kan man se Tottenham – Crystal Palace Live Stream?

Deres seneste kamp mod Wolverhampton endte i skuffelse, da Tottenham tabte med 1-2 og befinder sig lige nu på 5. pladsen i Premier League. På den anden side, Crystal Palace kunne notere en 3-0 sejr mod Burnley, og de ligger lige nu på en 13. plads.Læs vores optakt til kampen mellem Tottenham vs Crystal Palace, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Tottenham mod Crystal Palace direkte via live stream.

  • Stadion: Tottenham Hotspur Stadium
  • Dato: 2/03/2024
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Tottenham – Crystal Palace live stream på ViaPlay

Tottenham – Crystal Palace Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Tottenham er favoritter i dette kommende opgør. Tottenham er blevet givet et gennemsnitligt odds på 1.50, så der er 66.67% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Crystal Palaces gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 5.94, hvilket betyder, at der er 16.84% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point.
Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 4.58, eller 21.83%.

Tottenham mod Crystal Palace – Statistikker og Analyse

Tottenham tabte deres seneste kamp.Wolverhampton var modstanderne for Ange Postecoglou’s hold.Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-2.Mod Wolverhampton, havde Tottenham 71% af boldbesiddelsen.Hvis vi kigger på skud på mål, havde Tottenham i alt 14 skud, mens de tillod 14 skud imod sig.Imens sikrede Crystal Palace sig 3 point ved at vinde deres seneste kamp.Burnley var deres seneste modstander.Efter 90 minutter, var resultatet 3-0.Statistikker mod Burnley viser at Crystal Palace havde 56% af boldbesiddelsen.I Crystal Palace’s seneste kamp, skød de på mål 15 gange, mens Oliver Glasner hold tillod 2 skud imod sig.

Tottenham vs Crystal Palace Form

Ud af de seneste 10 kampe i Premier League, har værterne 6 sejre , mens de har scoret i alle disse kampe . Gæsterne har formået at sikre 3 sejre , mens de har scoret i 9 af dem.Ser man på formen hjemme og ude, har Tottenham nu vundet 12 point i deres seneste fem spillede kampe på Tottenham Hotspur Stadium.I mellemtiden har Crystal Palace vundet 2 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Tottenham vs Crystal Palace Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold, har værterne været sejrsrige 7 gange , hvorimod Crystal Palace har opnået én sejr , og der er 2 kampe, som er endt uafgjort. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 2.9 mål pr. kamp , hvor Tottenham i gennemsnit har scoret 2.2 mål pr. kamp , og Crystal Palace har scoret 0.7 pr. kamp.Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Tottenham på 2-1.Kampen blev spillet fredag d. 27/10/2023, 20:00 på Selhurst Park.

Tottenham – Crystal Palace Odds på Over/Under

I Tottenham’s seneste 10 Premier League kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 3.9 mål pr. kamp . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.7 mål i Crystal Palace’s opgør. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Ange Postecoglou’s trup scoret 2.30 mål og indkasseret 1.60 pr. kamp , mens Oliver Glasner’s trup har formået at notere 1.60 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 2.10 mål pr. kamp.

Tottenham – Crystal Palace Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i 90% af Tottenham’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret , og for Crystal Palace er det samme gældende for 80% af deres kampe. Crystal Palaces nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Arsenal på 0-5 d. 20/01/2024 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.62, kan vi se at der er 61.73% chance for at begge hold scorer i deres kamp på lørdag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.17, kan vi se at der er 46.08% chance for at begge hold scorer i deres kamp den lørdag.

FAQ

Hvor kan man se Tottenham – Crystal Palace live stream?

Kampen Tottenham mod Crystal Palace kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Tottenham og Crystal Palace?

Tottenham er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.50.

Hvordan er Tottenham’s form i Premier League op til kampen?

Tottenham har 6 sejre, 2 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.