18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tottenham – Everton Live Stream

Last Updated on

Tottenham møder Everton i runde 18 af Premier League lørdag d. 23/12/2023, kl. 16:00 på deres hjemmebane Tottenham Hotspur Stadium.

Hvor kan man se Tottenham – Everton Live Stream?

Tottenham indtager lige nu 5. pladsen i Premier League tabellen efter en 2-0 sejr over Nottingham F. i deres seneste kamp . Everton formåede at få skovlen under Burnley, da de besejrede dem med 2-0 i seneste spillerunde, hvilket placerer dem på en 16. plads på nuværende tidspunkt. Læs vores optakt til kampen mellem Tottenham vs Everton, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Tottenham mod Everton direkte via live stream.
  • Stadion: Tottenham Hotspur Stadium
  • Dato: 23/12/2023
  • Kick off: kl. 16:00
  • TV Kanal: Se Tottenham – Everton live stream på ViaPlay

Tottenham – Everton Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Tottenham givet 55.87% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 1.79. Everton har derimod 25.51% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 3.92. Disse odds gør Tottenham til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 24.51% med et odds på 4.08.

Tottenham mod Everton – Statistikker og Analyse

Tottenham vandt deres seneste kamp. Ange Postecoglou’s hold spillede mod Nottingham F.. Kampen endte med et resultat på 2-0. Mod Nottingham F., havde Tottenham en boldbesiddelse på 67%. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Tottenham i alt 12 skud, mens de tillod 15 skud imod sig. Imens sikrede Everton sig 3 point ved at vinde deres seneste kamp. Burnley var deres seneste modstander. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-0. Mod Burnley, havde Everton en boldbesiddelse på 37%. Ser man på skud på mål, havde Everton de følgende statistikker: 10 skud i angreb og 13 skud tilladt mod eget mål.

Tottenham vs Everton Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Premier League , har Tottenham vundet i 5 , mens de har scoret i alle disse kampe . På samme tid har Everton vundet 7 gange , mens de har scoret i 8 af dem. I deres seneste fem spillede kampe på Tottenham Hotspur Stadium, har værterne Tottenham nu vundet i alt 6 point. Gæsterne har nu vundet 12 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Tottenham vs Everton Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har Tottenham vundet 4 kampe , mens Everton har formået at vinde én gang , og der er 5 kampe, som er endt uafgjort. I gennemsnit er der blevet scoret 2.9 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe , hvor Tottenham i gennemsnit har scoret 2.0 mål pr. kamp , og Everton havde et gennemsnit på 0.9 mål pr. kamp. Deres seneste møde endte med en uafgjort med 1-1 da den sidste fløjte lød. Kampen blev spillet mandag d. 3/04/2023, 20:00 på Goodison Park.

Tottenham – Everton Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 3.3 mål i Tottenhams Premier League opgør . På den anden side, har Everton’s kampe haft et gennemsnit på 2.4 mål. Ser man på disse opgør, har Ange Postecoglou’s hold scoret et gennemsnit på 1.80 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 1.50 mål i hver kamp , mens Sean Dyche’s trup har formået at notere 1.60 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 0.80 mål pr. kamp.

Tottenham – Everton Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Premier League kampe for Tottenham, formåede begge hold at score i 70% af kampene , mens Everton har set det samme ske i 20% af deres kampe. Den seneste gang Everton missede chancen for at score i en kamp var d. 26/11/2023, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Manchester United. Med et gennemsnitligt odds på 1.52 er der en sandsynlighed på 65.79% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.40, er der en sandsynlighed på 41.67% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Tottenham – Everton live stream?


Kampen Tottenham mod Everton kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Tottenham og Everton har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Tottenham favoritter med odds 1.79 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Tottenham i Premier League?


Tottenham seneste 10 kampe er endt med 5 sejre, 4 nederlag, og 1 uafgjorte.