18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tottenham – Newcastle Live Stream

Last Updated on

Tottenham møder Newcastle i runde 16 af Premier League søndag d. 10/12/2023, kl. 17:30 på deres hjemmebane Tottenham Hotspur Stadium.

Hvor kan man se Tottenham – Newcastle Live Stream?

Tottenham går ind til dette opgør med en 5. plads efter at have spillet uafgjort 3-3 mod Manchester City , mens Newcastle rangerer som nr. 7 efter en sejr mod Manchester United på 1-0 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem Tottenham vs Newcastle, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Tottenham mod Newcastle direkte via live stream.
  • Stadion: Tottenham Hotspur Stadium
  • Dato: 10/12/2023
  • Kick off: kl. 17:30
  • TV Kanal: Se Tottenham – Newcastle live stream på ViaPlay

Tottenham – Newcastle Odds på 1X2

Hvis vi skal analysere oddsene, er Tottenham givet 43.10% chance for at vinde kampen med et odds på 2.32, mod Newcastle, som kun har 36.50% chance for at komme sejrrigt ud af kampen, med et gennemsnitligt odds på 2.74. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.84 eller 26.04%.

Tottenham mod Newcastle – Statistikker og Analyse

Tottenham spillede uafgjort i holdets seneste kamp. Manchester City var deres seneste modstander. Ved slutfløjtet viste måltavlen 3-3. Mod Manchester City, havde Tottenham en boldbesiddelse på 42%. I deres seneste kamp, havde Tottenham 8 skud i angreb og 17 skud tilladt imod sig. Imens vandt Newcastle deres seneste kamp. I den kamp, mødte Eddie Howe’s hold Manchester United. Efter 90 minutter, var resultatet 1-0. Da de mødte Manchester United, havde Newcastle 58% af boldbesiddelsen. I Newcastle’s seneste kamp, skød de på mål 22 gange, mens Eddie Howe hold tillod 8 skud imod sig.

Tottenham vs Newcastle Form

I deres seneste ti Premier League kampe , har værterne fejret 5 sejre , med scoring i alle kampe . Newcastle har 7 sejre , med mål scoret i 9 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Tottenham vundet 9 point i deres seneste fem kampe på Tottenham Hotspur Stadium. I mellemtiden har Newcastle vundet 5 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Tottenham vs Newcastle Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Tottenham og Newcastle , har værterne været sejrsrige 5 gange , mens Newcastle har formået at vinde 3 gange , og der har været 2 kampe, hvor de har spillet uafgjort. I gennemsnit er 3.6 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør , hvor Tottenham i gennemsnit har scoret 1.9 mål pr. kamp , mens Newcastle i gennemsnit har scoret 1.7 mål pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Newcastle på 1-6. Kampen blev spillet søndag d. 23/04/2023, 14:00 på St James’ Park.

Tottenham – Newcastle Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Premier League kampe, som Tottenham har spillet, er der blevet scoret 3.3 mål i gennemsnit , hvorimod Newcastle har et gennemsnit på 3.2 mål i deres kampe. Ser man på disse seneste kampe, har Ange Postecoglou’s hold formået at score et gennemsnit på 1.70 mål og indkasseret 1.60 i hver af deres tidligere kampe , mens Eddie Howe’s trup har formået at notere 2.50 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 0.70 mål pr. kamp.

Tottenham – Newcastle Odds på Begge Hold Scorer

80% af Tottenham’s seneste 10 kampe i Premier League er endt med at begge hold i opgøret scorede 30%. Newcastles nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Bournemouth på 0-2 d. 11/11/2023 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Det gennemsnitlige odds på 1.43 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på søndag er 69.93%.Et gennemsnitligt odds på 2.65 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den søndag er 37.74%.

FAQ

Hvor kan man se Tottenham – Newcastle live stream?


Kampen Tottenham mod Newcastle kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Tottenham og Newcastle?


Tottenham er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.32.

Hvordan er Tottenham’s form i Premier League op til kampen?


Tottenham har 5 sejre, 3 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Newcastle i Premier League?


Newcastle seneste 10 kampe er endt med 7 sejre, 1 nederlag, og 2 uafgjorte.