18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Tottenham – Nottingham F. Live Stream

Last Updated on

Tottenham og Nottingham F. mødes søndag d. 7/04/2024 kl. 18:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Tottenham Hotspur Stadium.

Hvor kan man se Tottenham – Nottingham F. Live Stream?

Tottenham spillede uafgjort 1-1 mod West Ham i deres seneste kamp, og de er lige nu nr. 5 i Premier League tabellen før deres næste kamp . Nottingham F. formåede at få skovlen under Fulham, da de besejrede dem med 3-1 i seneste spillerunde, hvilket placerer dem på en 17. plads på nuværende tidspunkt. Læs vores optakt til kampen mellem Tottenham vs Nottingham F., se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Tottenham mod Nottingham F. direkte via live stream.
  • Stadion: Tottenham Hotspur Stadium
  • Dato: 7/04/2024
  • Kick off: kl. 18:00
  • TV Kanal: Se Tottenham – Nottingham F. live stream på ViaPlay

Tottenham – Nottingham F. Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 1.39 fortæller os, at Tottenham har 71.94% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Nottingham F.s chance for at vinde 14.43%, med et gennemsnitligt odds på 6.93. Dette viser at Tottenham ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 5.17, er der 19.34% chance for at kampen ender uafgjort.

Tottenham mod Nottingham F. – Statistikker og Analyse

Tottenham spillede uafgjort i holdets seneste kamp. Ange Postecoglou’s hold stod overfor West Ham i den kamp. Efter 90 minutter var resultatet 1-1. Da de mødte West Ham, havde Tottenham 68% af boldbesiddelsen. Hvis vi kigger på skud på mål, havde Tottenham i alt 13 skud, mens de tillod 11 skud imod sig. Imens vandt Nottingham F. deres sidste kamp. Fulham var deres seneste modstander. Kampen endte med en stilling på 3-1. Mod Fulham, havde Nottingham F. en boldbesiddelse på 33%. I Nottingham F.’s seneste kamp, skød de på mål 16 gange, mens Nuno Espirito Santo hold tillod 18 skud imod sig.

Tottenham vs Nottingham F. Form

Ud af de seneste 10 kampe i Premier League , har hjemmeholdet en præstation på 5 sejre i deres navn , med scoring i 9 kampe . Nottingham F. har to sejre , med scoring i 8 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Tottenham vundet 12 point i deres seneste fem kampe på Tottenham Hotspur Stadium. Deres modstander, Nottingham F., har vundet 2 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Tottenham vs Nottingham F. Indbyrdes opgør

Gennem et samlet antal på 3 kampe de to hold har spillet mod hinanden , har Tottenham opnået lutter sejre , mens Nottingham F. endnu ikke har formået at sikre en eneste sejr . I gennemsnit er der blevet scoret 2.7 mål i de seneste 3 indbyrdes kampe . Tottenham har snittet 2.3 mål i hver kamp , og Nottingham F. havde et gennemsnit på 0.3 mål pr. kamp. Det seneste opgør mellem disse to hold endte med en sejr til Tottenham på 2-0. Kampen blev spillet fredag d. 15/12/2023, 21:00 på City Ground, Nottingham.

Tottenham – Nottingham F. Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Premier League kampe, som Tottenham har spillet, er der blevet scoret 3.5 mål i gennemsnit . På den anden side, har Nottingham F.’s kampe haft et gennemsnit på 2.8 mål. Ser man på disse opgør, har Ange Postecoglou’s trup scoret 2.00 mål og indkasseret 1.50 pr. kamp , mens Nuno Espirito Santo’s trup har formået at notere 1.30 scorede mål pr. kamp og har tilladt deres modstandere et gennemsnit på 1.50 mål pr. kamp.

Tottenham – Nottingham F. Odds på Begge Hold Scorer

Tottenham har haft 80% af deres seneste 10 Premier League opgør, som er endt med at begge hold har scoret mindst ét mål , mens Nottingham F. har set det samme ske i 70% af deres kampe. Den sidste gang Tottenham missede en chance for at score i en kamp var d. 16/03/2024, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Fulham. Den seneste gang Nottingham F. ikke formåede at score i ligaen var i et 0-1 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Brighton d. 10/03/2024. Med et gennemsnitligt odds på 1.60 er der 62.50% chance for at begge hold scorer i kampen på søndag.Med et gennemsnitligt odds på 2.22, er der 45.05% chance for at ingen af holdene scorer i kampen søndag.

FAQ

Hvor kan man se Tottenham – Nottingham F. live stream?


Kampen Tottenham mod Nottingham F. kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Tottenham og Nottingham F.?


Tottenham er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.39.

Hvordan er Tottenham’s form i Premier League op til kampen?


Tottenham har 5 sejre, 2 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.