18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Varbergs BoIS FC – AIK Live Stream

Last Updated on

,

Varbergs BoIS FC møder AIK i runde 15 af Allsvenskan mandag d. 17/07/2023, kl. 19:00 på deres hjemmebane Varberg Energi Arena.

▶︎

Live

Vil du se fodbold live? Følg disse trin:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Se fodbold live

For at live streame hos bet365 skal du have en konto hos bookmakeren og indbetale minimum beløbet.

Hvor kan man se Varbergs BoIS FC – AIK Live Stream?

Forud for kampen, ligger Varbergs BoIS FC nr. 16 i Allsvenskan tabellen efter en sejr over IFK Göteborg 2-1 i sidste. Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – AIK indkasserede et nederlag mod Häcken på 1-2, og de ligger inden denne uges kamp nr. 14.Læs vores optakt til kampen mellem Varbergs BoIS FC vs AIK, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Varbergs BoIS FC mod AIK direkte via live stream.

  • Stadion: Varberg Energi Arena
  • Dato: 17/07/2023
  • Kick off: kl. 19:00
  • TV Kanal: Se Varbergs BoIS FC – AIK live stream på ViaPlay

Varbergs BoIS FC – AIK Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at AIK er favoritter i dette kommende opgør. Varbergs BoIS FC er blevet givet et gennemsnitligt odds på 4.20, så der er 23.81% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. AIKs gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 1.81, hvilket betyder, at der er 55.25% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point.
Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.47, eller 28.82%.

Varbergs BoIS FC mod AIK – Statistikker og Analyse

Varbergs BoIS FC vandt holdets seneste kamp.IFK Göteborg var modstanderne for Martin Skogman’s hold.Efter 90 minutter var resultatet 2-1.I deres kamp mod IFK Göteborg, havde Varbergs BoIS FC den følgende boldbesiddelse: 44%.Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Varbergs BoIS FC de følgende statistikker: 12 skud i angreb og 2 skud tilladt mod eget mål.Imens tabte AIK deres seneste kamp.I deres seneste møde, stod Henning Berg’s hold overfor Häcken.Kampen endte med en stilling på 1-2.I deres kamp mod Häcken, havde AIK 44% af bolden.I AIK’s seneste kamp, skød de på mål 15 gange, mens Henning Berg hold tillod 11 skud imod sig.

Varbergs BoIS FC vs AIK Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Allsvenskan, har værterne fejret én sejr , og har scoret i 6 kampe . AIK har én sejr , og har scoret i 7 kampe.Ser man på hjemme- og udeform, har Varbergs BoIS FC vundet ét point i deres seneste fem kampe på Varberg Energi Arena.Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 4 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Varbergs BoIS FC vs AIK Indbyrdes opgør

De to hold har mødtes 8 gange indtil videre, og i disse møder, har Varbergs BoIS FC opnået én sejr , mens AIK har formået at vinde 6 gange , og der har været én af kampene, hvor de har spillet uafgjort. Disse to hold har scoret 2.3 mål i gennemsnit i deres seneste 8 indbyrdes kampe , hvor Varbergs BoIS FC i gennemsnit har scoret 0.8 mål pr. kamp , og AIK har scoret 1.5 pr. kamp.I den seneste kamp tog AIK hjem med en sejr på 0-3.

Varbergs BoIS FC – AIK Odds på Over/Under

Varbergs BoIS FC har formået at score i gennemsnit på 2.9 mål i hver af deres seneste 10 Allsvenskan kampe . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 2.2 mål i AIK’s opgør. Når det gælder disse opgør, har Martin Skogman’s trup formået at score 0.70 mål pr. kamp, og tilladt deres modstandere at score et gennemsnit på 2.20 mål pr. kamp , og Henning Berg’s hold har formået at score et gennemsnit på 0.90 mål og indkasseret 1.30 i hver af deres tidligere kampe.

Varbergs BoIS FC – AIK Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 60% af kampe både for værterne, Varbergs BoIS FC, og gæsterne, AIK. Varbergs BoIS FCs seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Djurgården d. 2/07/2023. Et nederlag på 0-1 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Djurgården d. 28/05/2023 var den seneste kamp, som AIK endte uden at score et mål. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.82, kan vi se at der er 54.95% chance for at begge hold scorer i deres kamp på mandag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.87, kan vi se at der er 53.48% chance for at begge hold scorer i deres kamp den mandag.

FAQ

Hvor kan man se Varbergs BoIS FC – AIK live stream?

Kampen Varbergs BoIS FC mod AIK kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Varbergs BoIS FC og AIK?

AIK er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.81.

Hvordan er Varbergs BoIS FC’s form i Allsvenskan op til kampen?

Varbergs BoIS FC har 1 sejr, 7 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.