18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Vejle Boldklub – Viborg Live Stream

Last Updated on

I runde 24 af Superligaen skal vi se Vejle Boldklub byde Viborg velkommen på deres hjemmebane, Vejle Stadion, søndag d. 7/04/2024, kl. 13:00.

Hvor kan man se Vejle Boldklub – Viborg Live Stream?

Forud for kampen, ligger Vejle Boldklub nr. 5 i Superligaen tabellen efter en sejr over OB 1-0 i sidste . Viborg formåede at få skovlen under Hvidovre, da de besejrede dem med 3-1 i seneste spillerunde, hvilket placerer dem på en 2. plads på nuværende tidspunkt. Læs vores optakt til kampen mellem Vejle Boldklub vs Viborg, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Vejle Boldklub mod Viborg direkte via live stream.
  • Stadion: Vejle Stadion
  • Dato: 7/04/2024
  • Kick off: kl. 13:00
  • TV Kanal: Se Vejle Boldklub – Viborg live stream på ViaPlay

Vejle Boldklub – Viborg Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er Vejle Boldklub givet 35.09% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.85. Viborg har derimod 41.84% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.39. Disse odds gør Viborg til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 31.35% med et odds på 3.19.

Vejle Boldklub mod Viborg – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp fik Vejle Boldklub sejren og vandt tre point. Ivan Prelec’s hold spillede mod OB. Efter 90 minutter var resultatet 1-0. Mod OB, havde Vejle Boldklub 35% af boldbesiddelsen. Kigger man på skud på mål, havde Vejle Boldklub i seneste kamp 16 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Ivan Prelec’ hold 15 skud imod sig. I deres seneste kamp kom Viborg fra banen med en sejr. I deres seneste møde, stod Jakob Poulsen’s hold overfor Hvidovre. Efter 90 minutter, var resultatet 3-1. Da de mødte Hvidovre, havde Viborg 50% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde Viborg i alt 17 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 13 skud imod sig.

Vejle Boldklub vs Viborg Form

I deres seneste ti Superligaen kampe , har Vejle Boldklub vundet i 3 , efter at have scoret i 5 af disse kampe . Gæsterne har formået at sikre 4 sejre , med scoring i 8 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Vejle Boldklub vundet 8 point i deres seneste fem kampe på Vejle Stadion. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 2 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Vejle Boldklub vs Viborg Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har Vejle Boldklub vundet 3 kampe , hvor Viborg har vundet to kampe , og der har været 5 kampe, hvor de har spillet uafgjort. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 3.2 mål pr. kamp . Vejle Boldklub har snittet 1.7 mål i hver kamp , og Viborg har scoret 1.5 pr. kamp. I den seneste kamp endte det med uafgjort 1-1. Kampen blev spillet søndag d. 29/10/2023, 14:00 på Vejle Stadion.

Vejle Boldklub – Viborg Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 10 kampe, har der været et gennemsnit på 1.3 mål i Vejle Boldklubs Superligaen opgør . Imens er der i de kampe, som Viborg har spillet, blevet scoret 3.3 mål i gennemsnit. I disse kampe, har Ivan Prelec’s hold et gennemsnit på 0.60 scorede mål og 0.70 indkasserede mål pr. kamp , hvorimod Jakob Poulsens hold har scoret 1.50 mål og indkasseret 1.80 pr. kamp.

Vejle Boldklub – Viborg Odds på Begge Hold Scorer

20% af Vejle Boldklub’s seneste 10 kampe i Superligaen er endt med at begge hold i opgøret scorede , og Viborg har haft det i 70% af denne sæsons opgør. Den sidste gang Vejle Boldklub missede en chance for at score i en kamp var d. 17/03/2024, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC Midtjylland. Et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Lyngby d. 17/03/2024 var den seneste kamp, som Viborg endte uden at score et mål. Det gennemsnitlige odds på 1.79 fortæller, at der er en sandsynlighed på 55.87% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på søndag. Det gennemsnitlige odds på 1.92 siger at der er en sandsynlighed på 52.08% for at begge hold formår at score søndag.

FAQ

Hvor kan man se Vejle Boldklub – Viborg live stream?


Kampen Vejle Boldklub mod Viborg kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Vejle Boldklub og Viborg har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Viborg favoritter med odds 2.39 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Vejle Boldklub i Superligaen?


Vejle Boldklub seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 3 nederlag, og 4 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Viborg i Superligaen?


Viborg seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 5 nederlag, og 1 uafgjorte.