18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Vendsyssel FF – AaB Live Stream

Last Updated on

Runde 24 i 1. Division byder på Vendsyssel FF mod AaB, som mødes på søndag. Kampen spilles d. 7/04/2024 kl. 14:00 på Vendsyssel FFs hjemmebane: Nord Energi Arena.

Hvor kan man se Vendsyssel FF – AaB Live Stream?

Vendsyssel FF tabte deres seneste kamp med 1-3 mod Fredericia, og de ligger nu nr. 4i ligaen . På den anden side, AaB kunne notere en 1-0 sejr mod Sønderjyske, og de ligger lige nu på en 1. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Vendsyssel FF vs AaB, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Vendsyssel FF mod AaB direkte via live stream.
  • Stadion: Nord Energi Arena
  • Dato: 7/04/2024
  • Kick off: kl. 14:00
  • TV Kanal: Se Vendsyssel FF – AaB live stream på ViaPlay

Vendsyssel FF – AaB Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 3.26 fortæller os, at Vendsyssel FF har 30.67% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er AaBs chance for at vinde 49.02%, med et gennemsnitligt odds på 2.04. Dette viser at AaB ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 3.39, er der 29.50% chance for at kampen ender uafgjort.

Vendsyssel FF mod AaB – Statistikker og Analyse

Vendsyssel FF tabte deres seneste opgør. søndag værter mødte Fredericia. Efter 90 minutter var resultatet 1-3. Imens sikrede AaB sig 3 point ved at vinde deres seneste kamp. søndag gæster var oppe mod Sønderjyske. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 1-0.

Vendsyssel FF vs AaB Form

Ud af de seneste 10 kampe i 1. Division , har værterne 4 sejre , efter at have scoret i 9 af disse kampe . På samme tid har AaB vundet 6 gange , mens de har scoret i alle kampene. Ser man på formen hjemme og ude, har Vendsyssel FF nu vundet 11 point i deres seneste fem spillede kampe på Nord Energi Arena. Imens har AaB samlet i alt 13 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

Vendsyssel FF – AaB Odds på Over/Under

I Vendsyssel FF’s seneste 10 1. Division kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 3.0 mål pr. kamp , mens der i gennemsnit er blevet scoret 3.3 mål i AaB’s kampe. Ser man på disse opgør, har hjemmeholdet hold formået at score et gennemsnit på 1.70 mål og indkasseret 1.30 i hver af deres tidligere kampe , og udeholdet har et gennemsnit på 1.90 scorede mål og 1.40 indkasserede mål pr. kamp.

Vendsyssel FF – AaB Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i halvdelen af Vendsyssel FF’s seneste 10 1. Division kampe , og AaB har haft det i 80% af denne sæsons opgør. Den seneste gang Vendsyssel FF ikke formåede at score i ligaen var i en uafgjort på 0-0 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Fredericia d. 1/12/2023. Med et gennemsnitligt odds på 1.64 er der en sandsynlighed på 60.98% for at begge hold ender kampen med at have scoret. Med et gennemsnitligt odds på 2.12, er der en sandsynlighed på 47.17% for at begge hold ender kampen med at have scoret.

FAQ

Hvor kan man se Vendsyssel FF – AaB live stream?


Kampen Vendsyssel FF mod AaB kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Vendsyssel FF og AaB?


AaB er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.04.

Før kampen, hvordan præsterer Vendsyssel FF i 1. Division?


Vendsyssel FF seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 2 nederlag, og 4 uafgjorte.