18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Viborg – Brøndby IF Live Stream

Last Updated on

I runde 21 af Superligaen skal vi se Viborg byde Brøndby IF velkommen på deres hjemmebane, Energi Viborg Arena, søndag d. 10/03/2024, kl. 18:00.

Hvor kan man se Viborg – Brøndby IF Live Stream?

Efter en 3-0 sejr over Randers FC i deres seneste kamp, ligger værterne lige nu på 7. pladsen i Superligaen tabellen , hvorimod Brøndby IF spillede uafgjort i deres seneste kamp mod Vejle Boldklub med 1-1 og nu er placeret som nr. 2. Læs vores optakt til kampen mellem Viborg vs Brøndby IF, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Viborg mod Brøndby IF direkte via live stream.
  • Stadion: Energi Viborg Arena
  • Dato: 10/03/2024
  • Kick off: kl. 18:00
  • TV Kanal: Se Viborg – Brøndby IF live stream på ViaPlay

Viborg – Brøndby IF Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Brøndby IF er favoritter i dette kommende opgør. Viborg er blevet givet et gennemsnitligt odds på 3.52, så der er 28.41% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Brøndby IFs gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 1.97, hvilket betyder, at der er 50.76% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.47, eller 28.82%.

Viborg mod Brøndby IF – Statistikker og Analyse

Viborg vandt deres seneste opgør. Jakob Poulsen’s hold spillede mod Randers FC. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 3-0. Mod Randers FC, havde Viborg en boldbesiddelse på 50%. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Viborg de følgende statistikker: 8 skud i angreb og 13 skud tilladt mod eget mål. Imens spillede Brøndby IF uafgjort i deres seneste kamp. I deres seneste møde, stod Jesper Sørensen’s hold overfor Vejle Boldklub. Ved slutfløjtet viste måltavlen 1-1. Statistikker mod Vejle Boldklub viser at Brøndby IF havde 78% af boldbesiddelsen. I Brøndby IF’s seneste kamp, skød de på mål 16 gange, mens Jesper Sørensen hold tillod 9 skud imod sig.

Viborg vs Brøndby IF Form

I de seneste 10 kampe i Danmarks Superligaen , har værterne 3 sejre , og har scoret i 7 kampe . Brøndby IF har fejret 5 sejre , og har scoret i 9 kampe. I deres seneste fem kampe på Energi Viborg Arena, har Viborg nu vundet i alt 9 point. I mellemtiden har Brøndby IF vundet 9 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Viborg vs Brøndby IF Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem Viborg og Brøndby IF , har Viborg formået at vinde 4 gange , mens Brøndby IF har en historik der tæller 3 sejre , og der er 3 kampe, som er endt uafgjort. I hver af disse 10 indbyrdes opgør er der i gennemsnit blevet scoret 1.8 mål . Viborg har snittet 1.1 mål i hver kamp , og Brøndby IF har snittet 0.7 pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 0-1 til Brøndby IF. Kampen blev spillet søndag d. 8/10/2023, 15:00 på Broendby Stadion.

Viborg – Brøndby IF Odds på Over/Under

Viborg har i gennemsnit scoret 2.9 mål i hver af deres seneste 10 Superligaen kampe . Imens er der i de kampe, som Brøndby IF har spillet, blevet scoret 2.6 mål i gennemsnit. Når det gælder disse opgør, har Jakob Poulsen’s hold et gennemsnit på 1.20 scorede mål og 1.70 indkasserede mål pr. kamp , og Jesper Sørensen’s hold har formået at score et gennemsnit på 1.80 mål og indkasseret 0.80 i hver af deres tidligere kampe.

Viborg – Brøndby IF Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Superligaen kampe for Viborg, formåede begge hold at score i 60% af kampene , mens Brøndby IF har set det samme ske i halvdelen af deres kampe. Viborgs seneste kamp uden et scoret mål var et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, AGF d. 12/11/2023. Den seneste gang Brøndby IF missede chancen for at score i en kamp var d. 12/11/2023, hvor de spillede uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC København. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.71, kan vi se at der er 58.48% chance for at begge hold scorer i deres kamp på søndag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.01, kan vi se at der er 49.75% chance for at begge hold scorer i deres kamp den søndag.

FAQ

Hvor kan man se Viborg – Brøndby IF live stream?


Kampen Viborg mod Brøndby IF kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Viborg og Brøndby IF?


Brøndby IF er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.97.

Hvordan er Viborg’s form i Superligaen op til kampen?


Viborg har 3 sejre, 5 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.