18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Viborg – FC Midtjylland Live Stream

SE FODBOLD*

Viborg og FC Midtjylland mødes fredag d. 15/09/2023, i runde 8 af Danmarks Superligaen, med kampstart kl. 19:00 på Energi Viborg Arena .

Hvor kan man se Viborg – FC Midtjylland Live Stream?

Efter et nederlag til FC København på 0-2 i deres seneste kamp, ligger Viborg lige nu på 9. pladsen i Superligaen . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – FC Midtjylland ligger på en 6. plads efter sidste uges uafgjort mod AGF 1-1. Læs vores optakt til kampen mellem Viborg vs FC Midtjylland, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Viborg mod FC Midtjylland direkte via live stream.

Viborg – FC Midtjylland Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 2.75 fortæller os, at Viborg har 36.36% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er FC Midtjyllands chance for at vinde 42.37%, med et gennemsnitligt odds på 2.36. Dette viser at FC Midtjylland ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 3.42, er der 29.24% chance for at kampen ender uafgjort.

Viborg mod FC Midtjylland – Statistikker og Analyse

I deres seneste kampe indkasserede Viborg et nederlag og fik ingen point. Jacob Friis’s hold stod overfor FC København i den kamp. Ved slutfløjtet viste måltavlen 0-2. Statistikker mod FC København viser at Viborg havde 42% af boldbesiddelsen. Kigger man på skud på mål, havde Viborg i seneste kamp 8 skud indenfor målrammen, og i samme kamp tillod Jacob Friis’ hold 22 skud imod sig. Imens spillede FC Midtjylland uafgjort i deres seneste kamp. Thomas Thomasberg’s hold var oppe mod AGF. Det endelige resultat for den kamp var 1-1. I deres kamp mod AGF havde FC Midtjylland følgende boldbesiddelse : 42%. I deres seneste kamp, blev 10 skud sendt afsted i angrebet, mens 9 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Viborg vs FC Midtjylland Form

Efter deres første 7 kampe , har værterne to sejre , og har scoret i 4 kampe . FC Midtjylland har 3 sejre , med scoring i 5 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har Viborg i deres seneste fem kampe på Energi Viborg Arena vundet 5 point. Gæsterne har nu vundet 3 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Viborg vs FC Midtjylland Indbyrdes opgør

Når man ser på de seneste ti møder mellem Viborg og FC Midtjylland , har værterne været sejrsrige i ét tilfælde , mens FC Midtjylland har formået at vinde 5 gange , med 4 uafgjorte i alt. Disse to hold har scoret 2.9 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe . 0.9 mål pr. kamp er gået til Viborg , og FC Midtjylland har scoret 2.0 pr. kamp. Deres seneste møde endte med en sejr til FC Midtjylland med 0-1. Kampen blev spillet fredag d. 9/06/2023, 19:00 på Energi Viborg Arena.

Viborg – FC Midtjylland Odds på Over/Under

Ser man på de seneste 7 kampe, har der været et gennemsnit på 2.6 mål i Viborgs Superligaen opgør , hvorimod FC Midtjylland har et gennemsnit på 2.4 mål i deres kampe. Ser man på disse opgør, har Jacob Friis’s trup scoret 1.00 mål og indkasseret 1.57 pr. kamp , og Thomas Thomasbergs trup har et gennemsnit på 1.00 scorede mål og 1.43 indkasserede mål pr. kamp.

Viborg – FC Midtjylland Odds på Begge Hold Scorer

57% af Viborg’s seneste 7 kampe i Superligaen er endt med at begge hold i opgøret scorede , og FC Midtjylland har haft det i 43% af denne sæsons opgør. Den sidste gang Viborg missede en chance for at score i en kamp var d. 3/09/2023, da de led et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC København. Den seneste gang FC Midtjylland ikke formåede at score i ligaen var i et 0-3 nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC Nordsjælland d. 27/08/2023. Det gennemsnitlige odds på 1.62 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på fredag er 61.73%.Et gennemsnitligt odds på 2.17 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den fredag er 46.08%.

FAQ

Hvor kan man se Viborg – FC Midtjylland live stream?


Kampen Viborg mod FC Midtjylland kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Viborg og FC Midtjylland?


FC Midtjylland er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.36.

Før kampen, hvordan præsterer Viborg i Superligaen?


Viborg seneste 7 kampe er endt med 2 sejre, 3 nederlag, og 2 uafgjorte.