18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Viborg – Lyngby Live Stream

Last Updated on

Viborg og Lyngby mødes søndag d. 21/04/2024, i runde 26 af Danmarks Superligaen, med kampstart kl. 13:00 på Energi Viborg Arena .

Hvor kan man se Viborg – Lyngby Live Stream?

Forud for kampen, ligger Viborg nr. 2 i Superligaen tabellen efter en sejr over OB 3-1 i sidste . På den anden side, Lyngby spillede uafgjort 1-1 mod Hvidovre i deres seneste kamp, og de ligger lige nu på en 4. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Viborg vs Lyngby, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Viborg mod Lyngby direkte via live stream.
  • Stadion: Energi Viborg Arena
  • Dato: 21/04/2024
  • Kick off: kl. 13:00
  • TV Kanal: Se Viborg – Lyngby live stream på ViaPlay

Viborg – Lyngby Odds på 1X2

Hvis vi kigger på oddsene, har Viborg en 57.80% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 1.73, mens Lyngby har en 23.15% chance for at vinde kampen med et gennemsnitligt odds på 4.32. Dette betyder at Viborg er den samlede favorit til at vinde kampen. Oddsene for at kampen ender uafgjort er 3.67 med en sandsynlighed på 27.25%.

Viborg mod Lyngby – Statistikker og Analyse

I deres seneste kamp fik Viborg sejren og vandt tre point. OB var modstanderne for Jakob Poulsen’s hold. Efter 90 minutter var resultatet 3-1. I deres kamp mod OB, havde Viborg den følgende boldbesiddelse: 60%. I deres seneste kamp, havde Viborg 17 skud i angreb og 10 skud tilladt imod sig. Imens spillede Lyngby uafgjort i deres sidste kamp. I deres seneste møde, stod David Nielsen’s hold overfor Hvidovre. Kampen endte med en stilling på 1-1. Statistikker mod Hvidovre viser at Lyngby havde 51% af boldbesiddelsen. Hvis vi ser på skud på mål, havde Lyngby i alt 13 skud, mens de tillod 13 skud imod sig.

Viborg vs Lyngby Form

I de seneste 10 kampe i Danmarks Superligaen , har værterne fejret 4 sejre , med mål scoret i 9 kampe . Gæsterne har formået at sikre to sejre , med scoring i 7 kampe. Ser man på formen hjemme og ude, har Viborg nu vundet 9 point i deres seneste fem spillede kampe på Energi Viborg Arena. Gæsterne har ikke vundet nogen point i deres seneste fem kampe på udbane.

Viborg vs Lyngby Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem Viborg og Lyngby , har Viborg vundet 3 kampe , og gæsterne har været sejrsrige 4 gange . Der har været 3 kampe, der er endt uafgjort. I gennemsnit er der blevet scoret 2.6 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe , hvor Viborg i gennemsnit har scoret 1.5 mål pr. kamp , og Lyngby har scoret 1.1 pr. kamp. Deres seneste møde endte med en sejr til Lyngby med 0-2. Kampen blev spillet søndag d. 17/03/2024, 17:00 på Lyngby Stadion.

Viborg – Lyngby Odds på Over/Under

Viborg har i gennemsnit scoret 3.4 mål i hver af deres seneste 10 Superligaen kampe . Imens er der i de kampe, som Lyngby har spillet, blevet scoret 3.6 mål i gennemsnit. Ser man på disse opgør, har Jakob Poulsen’s hold formået at score et gennemsnit på 1.70 mål og indkasseret 1.70 i hver af deres tidligere kampe , og David Nielsen’s hold har formået at score et gennemsnit på 1.40 mål og indkasseret 2.20 i hver af deres tidligere kampe.

Viborg – Lyngby Odds på Begge Hold Scorer

80% af Viborg’s seneste 10 kampe i Superligaen er endt med at begge hold i opgøret scorede . Lyngby’s hold har haft det samme udfald i halvdelen. Den seneste gang Viborg ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Lyngby d. 17/03/2024. Lyngbys seneste kamp uden at score et mål var en uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, OB d. 5/04/2024. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.73, kan vi se at der er 57.80% chance for at begge hold scorer i deres kamp på søndag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.97, kan vi se at der er 50.76% chance for at begge hold scorer i deres kamp den søndag.

FAQ

Hvor kan man se Viborg – Lyngby live stream?


Kampen Viborg mod Lyngby kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Viborg og Lyngby?


Viborg er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.73.

Hvordan er Viborg’s form i Superligaen op til kampen?


Viborg har 4 sejre, 4 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Hvordan er Lyngby’s form i Superligaen op til kampen?


Lyngby har 2 sejre, 5 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.