18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Viborg – Randers FC Live Stream

Last Updated on

,

Runde 27 i Superligaen byder på Viborg mod Randers FC, som mødes på søndag. Kampen spilles d. 28/04/2024 kl. 13:00 på Viborgs hjemmebane: Energi Viborg Arena.

Hvor kan man se Viborg – Randers FC Live Stream?

Inden de går ind til dette opgør, ligger hjemmeholdet på en 2. plads efter en 2-1 sejr over Lyngby . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Randers FC ligger på en 1. plads efter sidste uges uafgjort mod OB 2-2. Læs vores optakt til kampen mellem Viborg vs Randers FC, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Viborg mod Randers FC direkte via live stream.
  • Stadion: Energi Viborg Arena
  • Dato: 28/04/2024
  • Kick off: kl. 13:00
  • TV Kanal: Se Viborg – Randers FC live stream på ViaPlay

Viborg – Randers FC Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 2.41 fortæller os, at Viborg har 41.49% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Randers FCs chance for at vinde 36.90%, med et gennemsnitligt odds på 2.71. Dette viser at Viborg ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 3.37, er der 29.67% chance for at kampen ender uafgjort.

Viborg mod Randers FC – Statistikker og Analyse

Viborg vandt deres seneste kamp. Jakob Poulsen’s hold mødte Lyngby. Kampen endte med et resultat på 2-1. Statistikker mod Lyngby viser at Viborg havde 54% af boldbesiddelsen. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde Viborg de følgende statistikker: 12 skud i angreb og 10 skud tilladt mod eget mål. Imens spillede Randers FC uafgjort i deres sidste kamp. OB var deres seneste modstander. Ved slutfløjtet viste måltavlen 2-2. Statistikker mod OB viser at Randers FC havde 58% af boldbesiddelsen. Ser man på skud på mål, havde Randers FC de følgende statistikker: 13 skud i angreb og 12 skud tilladt mod eget mål.

Viborg vs Randers FC Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Superligaen , har Viborg formået at sikre 4 sejre , efter at have scoret i 9 af disse kampe . På samme tid har Randers FC vundet 5 gange , med scoring i 7 kampe. I deres seneste fem spillede kampe på Energi Viborg Arena, har værterne Viborg nu vundet i alt 9 point. I mellemtiden har Randers FC vundet 10 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Viborg vs Randers FC Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold , har Viborg en historik på 4 sejre , hvor Randers FC har vundet 5 kampe . Der har også været én uafgjort. I gennemsnit er der blevet scoret 2.3 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe , hvor Viborg i gennemsnit har scoret 1.3 mål pr. kamp , mens Randers FC i gennemsnit har scoret 1.0 mål pr. kamp. Deres seneste kamp endte med en sejr på 3-0 til Viborg. Kampen blev spillet søndag d. 3/03/2024, 14:00 på Energi Viborg Arena.

Viborg – Randers FC Odds på Over/Under

Viborg har i gennemsnit scoret 3.4 mål i hver af deres seneste 10 Superligaen kampe . Imens er der i de kampe, som Randers FC har spillet, blevet scoret 3.0 mål i gennemsnit. Hvis vi tager et kig på disse seneste kampe, har Jakob Poulsen’s hold et gennemsnit på 1.70 scorede mål og 1.70 indkasserede mål pr. kamp , hvorimod Rasmus Bertelsens hold har scoret 1.80 mål og indkasseret 1.20 pr. kamp.

Viborg – Randers FC Odds på Begge Hold Scorer

Statistikker viser, at der i 80% af Viborg’s seneste 10 kampe er blevet scoret af begge hold i opgøret 60%. Et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, Lyngby d. 17/03/2024 var den seneste kamp, som Viborg endte uden at score et mål. Randers FCs nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC Midtjylland på 0-1 d. 11/03/2024 var den sidste gang, hvor de ikke scorede et mål i en kamp. Med et gennemsnitligt odds på 1.63 er der 61.35% chance for at begge hold scorer i kampen på søndag.Med et gennemsnitligt odds på 2.13, er der 46.95% chance for at ingen af holdene scorer i kampen søndag.

FAQ

Hvor kan man se Viborg – Randers FC live stream?


Kampen Viborg mod Randers FC kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Viborg og Randers FC har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Viborg favoritter med odds 2.41 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Viborg i Superligaen?


Viborg seneste 10 kampe er endt med 4 sejre, 4 nederlag, og 2 uafgjorte.

Før kampen, hvordan præsterer Randers FC i Superligaen?


Randers FC seneste 10 kampe er endt med 5 sejre, 2 nederlag, og 3 uafgjorte.