18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Viborg – Silkeborg IF Live Stream

Last Updated on

,

Viborg og Silkeborg IF mødes søndag d. 5/11/2023 kl. 14:00, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på Energi Viborg Arena.

Hvor kan man se Viborg – Silkeborg IF Live Stream?

Viborg fik kun et enkelt point med fra deres seneste kamp i sidste spillerunde, da de spillede 1-1 mod Vejle Boldklub, og de ligger lige nu nr. 9 . Silkeborg IF indtager 3. pladsen efter deres 0-0 uafgjort mod OB. Læs vores optakt til kampen mellem Viborg vs Silkeborg IF, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Viborg mod Silkeborg IF direkte via live stream.
  • Stadion: Energi Viborg Arena
  • Dato: 5/11/2023
  • Kick off: kl. 14:00
  • TV Kanal: Se Viborg – Silkeborg IF live stream på ViaPlay

Viborg – Silkeborg IF Odds på 1X2

Det gennemsnitlige odds på 2.68 fortæller os, at Viborg har 37.31% chance for at vinde dette opgør. På den anden side, er Silkeborg IFs chance for at vinde 41.15%, med et gennemsnitligt odds på 2.43. Dette viser at Silkeborg IF ses som favoritter i denne kommende kamp. Med odds 3.39, er der 29.50% chance for at kampen ender uafgjort.

Viborg mod Silkeborg IF – Statistikker og Analyse

Viborg spillede uafgjort i deres seneste opgør. Vejle Boldklub var deres seneste modstander. Efter 90 minutter var resultatet 1-1. I deres kamp mod Vejle Boldklub, havde Viborg den følgende boldbesiddelse: 58%. I forhold til skud på mål, havde Viborg i alt 26 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 13 skud imod sig. Imens spillede Silkeborg IF uafgjort i deres seneste kamp. I den kamp, mødte Kent Nielsen’s hold OB. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 0-0. I deres kamp mod OB havde Silkeborg IF følgende boldbesiddelse : 50%. Hvis vi ser på skud på mål, havde Silkeborg IF i alt 11 skud, mens de tillod 11 skud imod sig.

Viborg vs Silkeborg IF Form

Ud af de seneste 10 kampe i Superligaen , har Viborg formået at sikre to sejre , efter at have scoret i 4 af disse kampe . Silkeborg IF har fejret 7 sejre , mens de har scoret i 8 af dem. Ser man på hjemme- og udeform, har Viborg vundet 8 point i deres seneste fem kampe på Energi Viborg Arena. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 10 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

Viborg vs Silkeborg IF Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har Viborg opnået 4 sejre , hvorimod Silkeborg IF har opnået 4 sejre , og der har været 2 kampe, hvor de har spillet uafgjort. Disse to hold har scoret 3.2 mål i gennemsnit i deres seneste 10 indbyrdes kampe , hvor Viborg i gennemsnit har scoret 1.6 mål pr. kamp , og Silkeborg IF har snittet 1.6 pr. kamp. Deres seneste møde endte med en sejr til Silkeborg IF med 0-2. Kampen blev spillet søndag d. 24/09/2023, 13:00 på JYSK Park.

Viborg – Silkeborg IF Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Superligaen kampe, som Viborg har spillet, er der blevet scoret 2.0 mål i gennemsnit , hvorimod Silkeborg IF har et gennemsnit på 2.5 mål i deres kampe. I disse kampe, har Jacob Friis’s hold formået at score et gennemsnit på 0.70 mål og indkasseret 1.30 i hver af deres tidligere kampe . Jacob Friis’s hold har i gennemsnit scoret 2.00 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 0.50 mål pr. kamp.

Viborg – Silkeborg IF Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Superligaen kampe for Viborg, formåede begge hold at score i 40% af kampene , mens Silkeborg IF har set det samme ske i 30% af deres kampe. Den seneste gang Viborg ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-2 mod ingen andre end deres kommende modstandere, FC Nordsjælland d. 22/10/2023. Den seneste gang Silkeborg IF ikke formåede at score i ligaen var i en 0-0 uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, OB d. 29/10/2023. Det gennemsnitlige odds på 1.60 fortæller, at der er en sandsynlighed på 62.50% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på søndag. Det gennemsnitlige odds på 2.19 siger at der er en sandsynlighed på 45.66% for at begge hold formår at score søndag.

FAQ

Hvor kan man se Viborg – Silkeborg IF live stream?


Kampen Viborg mod Silkeborg IF kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem Viborg og Silkeborg IF?


Silkeborg IF er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.43.

Før kampen, hvordan præsterer Viborg i Superligaen?


Viborg seneste 10 kampe er endt med 2 sejre, 5 nederlag, og 3 uafgjorte.

Hvordan er Silkeborg IF’s form i Superligaen op til kampen?


Silkeborg IF har 7 sejre, 1 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.