18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

West Ham – Liverpool Live Stream

Last Updated on

, ,

West Ham og Liverpool mødes lørdag d. 27/04/2024 kl. 12:30, hvor førstnævnte hold byder gæsterne velkommen på London Stadium.

Hvor kan man se West Ham – Liverpool Live Stream?

West Ham tabte deres seneste kamp med 2-5 mod Crystal Palace, og de ligger nu nr. 8i ligaen . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Liverpool sikrede sig en sejr over Fulham med 3-1, hvilket placerer dem på en 2. plads. Læs vores optakt til kampen mellem West Ham vs Liverpool, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med West Ham mod Liverpool direkte via live stream.
  • Stadion: London Stadium
  • Dato: 27/04/2024
  • Kick off: kl. 12:30
  • TV Kanal: Se West Ham – Liverpool live stream på ViaPlay

West Ham – Liverpool Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Liverpool er favoritter i dette kommende opgør. West Ham er blevet givet et gennemsnitligt odds på 5.44, så der er 18.38% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Liverpools gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 1.52, hvilket betyder, at der er 65.79% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 4.66, eller 21.46%.

West Ham mod Liverpool – Statistikker og Analyse

West Ham tabte holdets seneste kamp. David Moyes’s hold stod overfor Crystal Palace i den kamp. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-5. Da de mødte Crystal Palace, havde West Ham 38% af boldbesiddelsen. I forhold til skud på mål, havde West Ham i alt 4 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 18 skud imod sig. I deres seneste kamp kom Liverpool fra banen med en sejr. Jürgen Klopp’s hold spillede mod Fulham. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 3-1. I deres kamp mod Fulham, havde Liverpool 61% af bolden. I Liverpool’s seneste kamp, skød de på mål 15 gange, mens Jürgen Klopp hold tillod 12 skud imod sig.

West Ham vs Liverpool Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Premier League , har værterne fejret 3 sejre , efter at have scoret i 8 af disse kampe . Liverpool har 7 sejre , med scoring i 9 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har West Ham i deres seneste fem kampe på London Stadium vundet 6 point. Gæsterne har nu vundet 10 point i deres seneste fem kampe på udebane.

West Ham vs Liverpool Indbyrdes opgør

Gennem deres seneste ti opgør , har West Ham opnået én sejr , mens Liverpool har en historik der tæller 8 sejre . Der har også været én uafgjort. Deres seneste 10 indbyrdes kampe bød i gennemsnit på 3.0 mål pr. kamp . West Ham har i gennemsnit scoret 1.0 mål pr. kamp , og Liverpool har scoret 2.0 pr. kamp. Deres seneste møde endte med en sejr til Liverpool med 1-5. Kampen blev spillet onsdag d. 20/12/2023, 21:00 på Anfield.

West Ham – Liverpool Odds på Over/Under

Gennem de seneste 10 Premier League kampe, som West Ham har spillet, er der blevet scoret 3.9 mål i gennemsnit . I mellemtiden, har der været et gennemsnit på 3.3 mål i Liverpool’s opgør. Ser man på disse seneste kampe, har David Moyes’s hold scoret et gennemsnit på 1.80 mål i hver kamp, og de har indkasseret et gennemsnit på 2.10 mål i hver kamp , og Jürgen Klopp’s hold har formået at score et gennemsnit på 2.30 mål og indkasseret 1.00 i hver af deres tidligere kampe.

West Ham – Liverpool Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har scoret i 80% af kampe spillet af West Ham og Liverpool. West Hams nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Fulham på 0-2 d. 14/04/2024 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Den seneste gang Liverpool missede chancen for at score i en kamp var d. 14/04/2024, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Crystal Palace. Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 1.48, kan vi se at der er 67.57% chance for at begge hold scorer i deres kamp på lørdag.Hvis vi tager et kig på det gennemsnitlige odds på 2.49, kan vi se at der er 40.16% chance for at begge hold scorer i deres kamp den lørdag.

FAQ

Hvor kan man se West Ham – Liverpool live stream?


Kampen West Ham mod Liverpool kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem West Ham og Liverpool?


Liverpool er favoritter til at vinde denne kamp med odds 1.52.

Før kampen, hvordan præsterer West Ham i Premier League?


West Ham seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 4 nederlag, og 3 uafgjorte.