18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

West Ham – Manchester United Live Stream

Last Updated on

West Ham møder Manchester United i runde 18 af Premier League lørdag d. 23/12/2023, kl. 13:30 på deres hjemmebane London Stadium.

Hvor kan man se West Ham – Manchester United Live Stream?

Efter en sejr over Wolverhampton på 3-0, ligger West Ham lige nu på en 8. plads i Premier League tabellen . På den anden side, Manchester United spillede uafgjort 0-0 mod Liverpool i deres seneste kamp, og de ligger lige nu på en 7. plads. Læs vores optakt til kampen mellem West Ham vs Manchester United, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med West Ham mod Manchester United direkte via live stream.
  • Stadion: London Stadium
  • Dato: 23/12/2023
  • Kick off: kl. 13:30
  • TV Kanal: Se West Ham – Manchester United live stream på ViaPlay

West Ham – Manchester United Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at West Ham er favoritter i dette kommende opgør. West Ham er blevet givet et gennemsnitligt odds på 2.49, så der er 40.16% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Manchester Uniteds gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 2.65, hvilket betyder, at der er 37.74% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.58, eller 27.93%.

West Ham mod Manchester United – Statistikker og Analyse

West Ham vandt deres seneste kamp. Wolverhampton var modstanderne for David Moyes’s hold. Efter 90 minutter var resultatet 3-0. Mod Wolverhampton, havde West Ham 44% af boldbesiddelsen. Tager vi et kig på statistikker fra deres seneste kamp, havde West Ham de følgende statistikker: 13 skud i angreb og 14 skud tilladt mod eget mål. Imens spillede Manchester United uafgjort i deres seneste kamp. I den kamp, mødte Erik ten Hag’s hold Liverpool. Det endelige resultat for den kamp var 0-0. I deres kamp mod Liverpool, havde Manchester United 31% af bolden. I deres seneste kamp, blev 6 skud sendt afsted i angrebet, mens 34 blev tilladt imod i den seneste kamp.

West Ham vs Manchester United Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Premier League , har værterne 4 sejre , mens de har scoret i 8 af dem . Manchester United har fejret 6 sejre , og har scoret i 6 kampe. Ser man på hjemme- og udeform, har West Ham vundet 8 point i deres seneste fem kampe på London Stadium. Imens har Manchester United samlet i alt 10 point i deres seneste fem kampe væk fra deres egen hjemmebane.

West Ham vs Manchester United Indbyrdes opgør

I de seneste ti kampe spillet mellem West Ham og Manchester United , har West Ham en historik på 3 sejre , hvorimod Manchester United har opnået 6 sejre , og der er en enkelt kamp, som er endt uafgjort. I gennemsnit er 2.2 mål blevet scoret i hver af disse 10 indbyrdes opgør , hvor West Ham i gennemsnit har scoret 1.0 mål pr. kamp , og Manchester United har snittet 1.2 pr. kamp. Deres seneste møde endte med en sejr til West Ham med 1-0. Kampen blev spillet søndag d. 7/05/2023, 19:00 på London Stadium.

West Ham – Manchester United Odds på Over/Under

West Ham har i gennemsnit scoret 3.6 mål i hver af deres seneste 10 Premier League kampe . Imens er der i de kampe, som Manchester United har spillet, blevet scoret 2.1 mål i gennemsnit. Ser man på disse seneste kampe, har David Moyes’s trup scoret 1.60 mål og indkasseret 2.00 pr. kamp . David Moyes’s hold har i gennemsnit scoret 1.10 mål pr. kamp, og har indkasseret i gennemsnit 1.00 mål pr. kamp.

West Ham – Manchester United Odds på Begge Hold Scorer

Begge hold har formået at score i 70% af West Ham’s seneste 10 Premier League kampe , og Manchester United har haft det i 30% af denne sæsons opgør. West Hams nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Fulham på 0-5 d. 10/12/2023 var den seneste gang, hvor holdet ikke formåede at score et mål i en kamp. Den seneste gang Manchester United ikke formåede at score i ligaen var i en 0-0 uafgjort mod ingen andre end deres kommende modstandere, Liverpool d. 17/12/2023. Med et gennemsnitligt odds på 1.53 er der 65.36% chance for at begge hold scorer i kampen på lørdag.Med et gennemsnitligt odds på 2.36, er der 42.37% chance for at ingen af holdene scorer i kampen lørdag.

FAQ

Hvor kan man se West Ham – Manchester United live stream?


Kampen West Ham mod Manchester United kan ses på ViaPlay

Hvem er favoritter til at vinde mellem West Ham og Manchester United?


West Ham er favoritter til at vinde denne kamp med odds 2.49.

Hvordan er West Ham’s form i Premier League op til kampen?


West Ham har 4 sejre, 4 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.

Før kampen, hvordan præsterer Manchester United i Premier League?


Manchester United seneste 10 kampe er endt med 6 sejre, 3 nederlag, og 1 uafgjorte.