18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Wolverhampton – Chelsea Live Stream

Last Updated on

Wolverhampton og Chelsea mødes søndag d. 24/12/2023, i runde 18 af Englands Premier League, med kampstart kl. 14:00 på Molineux Stadium .

Hvor kan man se Wolverhampton – Chelsea Live Stream?

Deres seneste kamp mod West Ham endte i skuffelse, da Wolverhampton tabte med 0-3 og befinder sig lige nu på 13. pladsen i Premier League . Deres gæsters seneste kamp endte med et andet udfald – Chelsea sikrede sig en sejr over Sheffield U. med 2-0, hvilket placerer dem på en 10. plads. Læs vores optakt til kampen mellem Wolverhampton vs Chelsea, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med Wolverhampton mod Chelsea direkte via live stream.
  • Stadion: Molineux Stadium
  • Dato: 24/12/2023
  • Kick off: kl. 14:00
  • TV Kanal: Se Wolverhampton – Chelsea live stream på ViaPlay

Wolverhampton – Chelsea Odds på 1X2

Et hurtigt kig på oddsene fortæller os, at Chelsea er favoritter i dette kommende opgør. Wolverhampton er blevet givet et gennemsnitligt odds på 3.70, så der er 27.03% chance for at de vil ende med en sejr i dette møde. Chelseas gennemsnitlige odds for at vinde ligger på 1.95, hvilket betyder, at der er 51.28% chance for, at de vil ende med at tage alle tre point. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 3.66, eller 27.32%.

Wolverhampton mod Chelsea – Statistikker og Analyse

I deres seneste kampe indkasserede Wolverhampton et nederlag og fik ingen point. West Ham var modstanderne for Gary O’Neil’s hold. Da kampen sluttede, var det endelige resultat 0-3. Mod West Ham, havde Wolverhampton en boldbesiddelse på 56%. I forhold til skud på mål, havde Wolverhampton i alt 14 skud i angrebet, mens forsvaret tillod 13 skud imod sig. Imens vandt Chelsea deres seneste kamp. I den kamp, mødte Mauricio Pochettino’s hold Sheffield U.. Ved slutfløjtet viste måltavlen 2-0. Da de mødte Sheffield U., havde Chelsea 79% af boldbesiddelsen. I deres seneste kamp, blev 15 skud sendt afsted i angrebet, mens 6 blev tilladt imod i den seneste kamp.

Wolverhampton vs Chelsea Form

Gennem deres seneste 10 kampe i Premier League , har hjemmeholdet en præstation på 3 sejre i deres navn , med scoring i 9 kampe . Chelsea har 4 sejre , med mål scoret i 8 kampe. I deres seneste fem spillede kampe på Molineux Stadium, har værterne Wolverhampton nu vundet i alt 9 point. Gæsterne har nu vundet 6 point i deres seneste fem kampe på udebane.

Wolverhampton vs Chelsea Indbyrdes opgør

I de seneste ti opgør mellem disse to hold , har Wolverhampton formået at vinde 3 gange , hvor Chelsea har vundet 3 kampe . Der har været 4 kampe, der er endt uafgjort. I gennemsnit er der blevet scoret 2.5 mål i de seneste 10 indbyrdes kampe . Wolverhampton har i gennemsnit scoret 1.0 mål pr. kamp , og Chelsea har scoret 1.5 pr. kamp. I den seneste kamp tog Wolverhampton hjem med en sejr på 1-0. Kampen blev spillet lørdag d. 8/04/2023, 15:00 på Molineux Stadium.

Wolverhampton – Chelsea Odds på Over/Under

I Wolverhampton’s seneste 10 Premier League kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 2.9 mål pr. kamp . På den anden side, har Chelsea’s kampe haft et gennemsnit på 4.1 mål. Ser man på disse opgør, har Gary O’Neil’s hold et gennemsnit på 1.30 scorede mål og 1.60 indkasserede mål pr. kamp , og Mauricio Pochettino’s hold har formået at score et gennemsnit på 2.10 mål og indkasseret 2.00 i hver af deres tidligere kampe.

Wolverhampton – Chelsea Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 Premier League kampe for Wolverhampton, formåede begge hold at score i 80% af kampene , og Chelsea har haft det i 70% af denne sæsons opgør. Den seneste gang Wolverhampton ikke formåede at score i ligaen var i et nederlag på 0-3 mod ingen andre end deres kommende modstandere, West Ham d. 17/12/2023. Den seneste gang Chelsea missede chancen for at score i en kamp var d. 10/12/2023, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Everton. Det gennemsnitlige odds på 1.67 fortæller os, at chancen for at begge hold scorer på søndag er 59.88%.Et gennemsnitligt odds på 2.09 fortæller os at chancen for at begge hold scorer den søndag er 47.85%.

FAQ

Hvor kan man se Wolverhampton – Chelsea live stream?


Kampen Wolverhampton mod Chelsea kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem Wolverhampton og Chelsea har størst chance for at vinde?


I denne kamp er Chelsea favoritter med odds 1.95 for at vinde.

Før kampen, hvordan præsterer Wolverhampton i Premier League?


Wolverhampton seneste 10 kampe er endt med 3 sejre, 4 nederlag, og 3 uafgjorte.

Hvordan er Chelsea’s form i Premier League op til kampen?


Chelsea har 4 sejre, 4 nederlag, og 2 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.