18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

AaB – Sønderjyske Live Stream

Last Updated on

I runde 19 af 1. Division skal vi se AaB byde Sønderjyske velkommen på deres hjemmebane, Aalborg Portland Park, lørdag d. 24/02/2024, kl. 13:00.

Hvor kan man se AaB – Sønderjyske Live Stream?

Efter en 2-1 sejr over HB Køge i deres seneste kamp, ligger værterne lige nu på 2. pladsen i 1. Division tabellen , mens Sønderjyske ligger på 1. pladsen efter et nederlag mod Hillerød Fodbold på 0-2 i seneste kamp. Læs vores optakt til kampen mellem AaB vs Sønderjyske, se odds, statistikker og find ud af hvordan, du kan se kampen med AaB mod Sønderjyske direkte via live stream.
  • Stadion: Aalborg Portland Park
  • Dato: 24/02/2024
  • Kick off: kl. 13:00
  • TV Kanal: Se AaB – Sønderjyske live stream på ViaPlay

AaB – Sønderjyske Odds på 1X2

Når man betragter oddsene, er AaB givet 48.78% chance for at sikre en sejr, med et gennemsnitligt odds på 2.05. Sønderjyske har derimod 31.65% chance for at komme ud af kampen med en sejr, med et gennemsnitligt odds på 3.16. Disse odds gør AaB til favorit i denne kamp. Sandsynligheden for at kampen ender uafgjort er 28.90% med et odds på 3.46.

AaB mod Sønderjyske – Statistikker og Analyse

AaB vandt holdets seneste kamp. HB Køge var modstanderne for lørdag værter. Da dommeren fløjtede kampen af, var resultatet 2-1. Imens tabte Sønderjyske deres sidste kamp. I den kamp, mødte lørdag gæster Hillerød Fodbold. Ved slutfløjtet viste måltavlen 0-2.

AaB vs Sønderjyske Form

I deres seneste ti 1. Division kampe , har værterne fejret 6 sejre , og har scoret i alle kampe . Sønderjyske har en statistik på 8 sejre i deres seneste 10 kampe , mens de har scoret i 9 af dem. I deres seneste fem spillede kampe på Aalborg Portland Park, har værterne AaB nu vundet i alt 10 point. Når det gælder gæsterne, har de vundet i alt 13 point i deres seneste fem kampe væk fra hjemmebanen.

AaB – Sønderjyske Odds på Over/Under

I AaB’s seneste 10 1. Division kampe, er der i gennemsnit blevet scoret 2.9 mål pr. kamp . På den anden side, har Sønderjyske’s kampe haft et gennemsnit på 3.7 mål. Ser man på disse seneste kampe, har hjemmeholdet scoret 1.90 mål og indkasseret 1.00 pr. kamp , og udeholdet har et gennemsnit på 2.80 scorede mål og 0.90 indkasserede mål pr. kamp.

AaB – Sønderjyske Odds på Begge Hold Scorer

Hvis vi tager et kig på de seneste 10 1. Division kampe for AaB, formåede begge hold at score i 80% af kampene , og for Sønderjyske er det samme gældende for halvdelen af deres kampe. Den seneste gang Sønderjyske missede chancen for at score i en kamp var d. 2/12/2023, hvor de indkasserede et nederlag mod ingen andre end deres kommende modstandere, Hillerød Fodbold. Det gennemsnitlige odds på 1.53 fortæller, at der er en sandsynlighed på 65.36% for at begge hold formår at sende bolden i nettet på lørdag. Det gennemsnitlige odds på 2.31 siger at der er en sandsynlighed på 43.29% for at begge hold formår at score lørdag.

FAQ

Hvor kan man se AaB – Sønderjyske live stream?


Kampen AaB mod Sønderjyske kan ses på ViaPlay

Hvilket hold mellem AaB og Sønderjyske har størst chance for at vinde?


I denne kamp er AaB favoritter med odds 2.05 for at vinde.

Hvordan er AaB’s form i 1. Division op til kampen?


AaB har 6 sejre, 1 nederlag, og 3 uafgjorte i deres seneste 10 kampe.